26 Temmuz 2020 Pazar

Rusya’dan Güzel Haberler Rusya Federal Hava Taşımacılığı Ajansı (Rosaviatsia) Türkiye, İngiltere ve Tanzanya’ya uçuşların açılması hakkında mesaj yayınladı. Rosaviatsia Türkiye, İngiltere ve Tanzanya’ya yönelik uçuşların başlaması hakkında açıklama yaptı. Charter uçuşlarına da izin verildi Rosaviatsia’nın açıklamasında Türkiye, İngiltere ve Tanzanya’ya hem tarifeli hem de charter uçuşlarına da izin verildiği belirtildi. Açıklamaya göre 1 Ağustos 2020’de Moskova, St. Petersburg ve Rostov-on-Don havaalanlarından İngiltere’ye (Londra), Türkiye’ye (İstanbul ve Ankara) ve Tanzanya’ya (Zanzibar) uçuşlar başlayacak. 10 Ağustos 2020’de ise Rusya’nın aynı şehirlerinden Antalya, Dalaman ve Bodrum’a uçuşlara başlanacak. Federal Hava Taşımacılığı Ajansı yaptığı açıklamada, “Uçuşlar Rus ve yabancı havayolları tarafından düzenli ve charter bazında gerçekleştirilecek” dedi. Yolcu sayı sınırı da kaldırıldı Ajans ayrıca, Rusya’dan yapılacak uçuşlarda günde maksimum yolcu sayısına ilişkin kısıtlamaların kaldırıldığını hatırlattı. Bu nedenle, Moskova (ve bölge), St. Petersburg ve Rostov-on-Don’dan düzenli ve charter uçuşlarının sayısı sınırlı olmayacak.

Rusya Federal Hava Taşımacılığı Ajansı (Rosaviatsia) Türkiye, İngiltere ve Tanzanya’ya uçuşların açılması hakkında mesaj yayınladı.

Rosaviatsia Türkiye, İngiltere ve Tanzanya’ya yönelik uçuşların başlaması hakkında açıklama yaptı.

Charter uçuşlarına da izin verildi

Rosaviatsia’nın açıklamasında Türkiye, İngiltere ve Tanzanya’ya hem tarifeli hem de charter uçuşlarına da izin verildiği belirtildi.

Açıklamaya göre 1 Ağustos 2020’de Moskova, St. Petersburg ve Rostov-on-Don havaalanlarından İngiltere’ye (Londra), Türkiye’ye (İstanbul ve Ankara) ve Tanzanya’ya (Zanzibar) uçuşlar başlayacak.

10 Ağustos 2020’de ise Rusya’nın aynı şehirlerinden Antalya, Dalaman ve Bodrum’a uçuşlara başlanacak.

Federal Hava Taşımacılığı Ajansı yaptığı açıklamada, “Uçuşlar Rus ve yabancı havayolları tarafından düzenli ve charter bazında gerçekleştirilecek” dedi.

Yolcu sayı sınırı da kaldırıldı

Ajans ayrıca, Rusya’dan yapılacak uçuşlarda günde maksimum yolcu sayısına ilişkin kısıtlamaların kaldırıldığını hatırlattı. Bu nedenle, Moskova (ve bölge), St. Petersburg ve Rostov-on-Don’dan düzenli ve charter uçuşlarının sayısı sınırlı olmayacak.



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/32QzNfs
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder