21 Temmuz 2020 Salı

Türk Hava Yolları’nın Yeni Dijital Asistanları Dijital Seyahat Asistanı “Boti” ve Turkish Cargo Chatbotu “Cargy”, müşterilerin kullanımına açıldı. Boti ve Cargy’nin detaylarına Terminal‘den ulaşabilirsiniz. Türk Hava Yolları chatbotu Boti, WhatsApp’ta yayında. Uçuş sorgulama, uçuş fiyatları görüntüleme, uçuş durumu sorgulama, check-in asistanı ve mobil biniş kartı, havalimanı haritaları ve kampanya sorgulamaları gibi birçok özelliği bünyesinde barındıran Boti, yolcularımızın karşısına çıkmaya hazır. Boti’yi WhatsApp’ta deneyimlemek için keşfet butonuna tıklayabilir veya +908503330849 numarasını rehberinize ekleyebilirsiniz. Geçtiğimiz aylarda Whatsapp’ta kullanılma açtığımız Türk Hava Yolları chatbotu Boti, jenerik bir şekilde geliştirilen altyapısı sayesinde farklı ihtiyaçlara çözüm üretmeye devam ediyor. Turkish Cargo Botu, Cargy, Turkish Cargo’ya özel numarasında Whatsapp platformunda tarife ve kargo durumu sorgulama konularında sorulara cevap vermeye hazır durumda.


Dijital Seyahat Asistanı “Boti” ve Turkish Cargo Chatbotu “Cargy”, müşterilerin kullanımına açıldı.

Boti ve Cargy’nin detaylarına Terminal‘den ulaşabilirsiniz.

Türk Hava Yolları chatbotu Boti, WhatsApp’ta yayında.

Uçuş sorgulama, uçuş fiyatları görüntüleme, uçuş durumu sorgulama, check-in asistanı ve mobil biniş kartı, havalimanı haritaları ve kampanya sorgulamaları gibi birçok özelliği bünyesinde barındıran Boti, yolcularımızın karşısına çıkmaya hazır.

Boti’yi WhatsApp’ta deneyimlemek için keşfet butonuna tıklayabilir veya +908503330849 numarasını rehberinize ekleyebilirsiniz.

Geçtiğimiz aylarda Whatsapp’ta kullanılma açtığımız Türk Hava Yolları chatbotu Boti, jenerik bir şekilde geliştirilen altyapısı sayesinde farklı ihtiyaçlara çözüm üretmeye devam ediyor.

Turkish Cargo Botu, Cargy, Turkish Cargo’ya özel numarasında Whatsapp platformunda tarife ve kargo durumu sorgulama konularında sorulara cevap vermeye hazır durumda.



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/39j3dUQ
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder