6 Temmuz 2020 Pazartesi

Türk Hava Yolları chatbotu Boti, WhatsApp’ta yayında Türk Hava Yolları chatbotu Boti, WhatsApp’ta yayında Uçuş sorgulama, uçuş fiyatları görüntüleme, uçuş durumu sorgulama, check-in asistanı ve mobil biniş kartı, havalimanı haritaları ve kampanya sorgulamaları gibi birçok özelliği bünyesinde barındıran Boti, yolcularımızın karşısına çıkmaya hazır. Boti’yi WhatsApp’ta deneyimlemek için keşfet butonuna tıklayabilir veya +908503330849 numarasını rehberinize ekleyebilirsiniz. Uçuş sorgulama, uçuş fiyatları görüntüleme, uçuş durumu sorgulama, check-in asistanı ve mobil biniş kartı, havalimanı haritaları ve kampanya sorgulamaları gibi birçok özelliği bünyesinde barındıran Boti, #thyao THY yolcularının karşısına çıkmaya hazır. pic.twitter.com/BbtIRtmbaz — AirportIST (@AirportIST) July 6, 2020

Türk Hava Yolları chatbotu Boti, WhatsApp’ta yayında

Uçuş sorgulama, uçuş fiyatları görüntüleme, uçuş durumu sorgulama, check-in asistanı ve mobil biniş kartı, havalimanı haritaları ve kampanya sorgulamaları gibi birçok özelliği bünyesinde barındıran Boti, yolcularımızın karşısına çıkmaya hazır.

Boti’yi WhatsApp’ta deneyimlemek için keşfet butonuna tıklayabilir veya +908503330849 numarasını rehberinize ekleyebilirsiniz.

Resim


from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/31WnPAe
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder