11 Aralık 2019 Çarşamba

Air Serbia İstanbul-Belgrad seferlerine yeniden başladı! 14 Mart 2017’de İstanbul uçuşlarını durduran Air Serbia bugün İstanbul-Belgrad seferlerine yeniden başladı! FlyService Turkey ailesi , 25’inci yılında çalışmalarını aralıksız devam ettiriyor. Türkiye’de 32 Havalimanında en fazla havayoluna hizmet veren Temsil / Gözetim firması olan Fly Service AirSerbia’ya Türkiye’de hizmet vermektedir. 2 Sene önce tarifeli uçuşlarını durdurma kararı alan AirSerbia yaz sezonunda charter olarak Antalya, Dalaman ve Bodrum’a uçmaya devam etti. Daha önce Atatürk Havalimanına uçuşlarını gerçekleştiren AirSerbia ilk kez İstanbul Yeni Havalimanına iniş yaptı. Haftada 4 kez uçuş yapacak olan AirSerbia AT72, A319, A320 ve B733 tipi uçak filosuna sahiptir. Belgrad – İstanbul – Belgrad seferlerini başlatan Fly Service ve Air Serbia’ya başarılar dileriz.

14 Mart 2017’de İstanbul uçuşlarını durduran Air Serbia bugün İstanbul-Belgrad seferlerine yeniden başladı!

FlyService Turkey ailesi , 25’inci yılında çalışmalarını aralıksız devam ettiriyor.

Türkiye’de 32 Havalimanında en fazla havayoluna hizmet veren Temsil / Gözetim firması olan Fly Service AirSerbia’ya Türkiye’de hizmet vermektedir.

2 Sene önce tarifeli uçuşlarını durdurma kararı alan AirSerbia yaz sezonunda charter olarak Antalya, Dalaman ve Bodrum’a uçmaya devam etti. Daha önce Atatürk Havalimanına uçuşlarını gerçekleştiren AirSerbia ilk kez İstanbul Yeni Havalimanına iniş yaptı.

Haftada 4 kez uçuş yapacak olan AirSerbia AT72, A319, A320 ve B733 tipi uçak filosuna sahiptir.

Belgrad – İstanbul – Belgrad seferlerini başlatan Fly Service ve Air Serbia’ya başarılar dileriz.



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/34dqjbd
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder