11 Aralık 2019 Çarşamba

GÖKHAN SARIGÖL VE FLY SERVICE TRT WORLD’DA Sektörümüze her geçen gün yeni katkılarda bulunan Sn. Gökhan SARIGÖL ile ülkemizin Dünya’ya açılan penceresi TRT World arasında bir röportaj gerçekleştirilmiştir. Ana konu bir eşi benzeri daha olmayan nadide havacılık müzesi olmuştur. 49 yaşındaki Sn. Gökhan SARIGÖL çocukluğundan beri tutku ile bağlandığı havacılık sektörüne kazandırdığı kitapların yanında bir eşi benzeri daha olmayan Dünya’nın en büyük model uçak koleksiyonunu da havacılık sektörümüze kazandırmıştır. Havacılık ve Tarih Müzesi ( Aviation and History Museum ) olarak anılan ve 2018 yılında açılan müzenin içerisinde çok nadide model uçaklar, seyahat çantaları, uçuş kartları, havacılık kitapları ve daha birçok havacılık ile ilgili materyaller bulunmaktadır. Müzemiz ziyarete açık olup, şirket genel merkezimize çok yakın bir konumda yürüme mesafesinde bulunmaktadır. Söz konusu röportaja TRT World Youtube Kanalı üzerinden ulaşabilirsiniz.  

Sektörümüze her geçen gün yeni katkılarda bulunan Sn. Gökhan SARIGÖL ile ülkemizin Dünya’ya açılan penceresi TRT World arasında bir röportaj gerçekleştirilmiştir. Ana konu bir eşi benzeri daha olmayan nadide havacılık müzesi olmuştur.

49 yaşındaki Sn. Gökhan SARIGÖL çocukluğundan beri tutku ile bağlandığı havacılık sektörüne kazandırdığı kitapların yanında bir eşi benzeri daha olmayan Dünya’nın en büyük model uçak koleksiyonunu da havacılık sektörümüze kazandırmıştır.

Havacılık ve Tarih Müzesi ( Aviation and History Museum ) olarak anılan ve 2018 yılında açılan müzenin içerisinde çok nadide model uçaklar, seyahat çantaları, uçuş kartları, havacılık kitapları ve daha birçok havacılık ile ilgili materyaller bulunmaktadır. Müzemiz ziyarete açık olup, şirket genel merkezimize çok yakın bir konumda yürüme mesafesinde bulunmaktadır.

Söz konusu röportaja TRT World Youtube Kanalı üzerinden ulaşabilirsiniz.

 



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/2PAdXo5
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder