25 Aralık 2019 Çarşamba

Eskişehir Dijital Dönüşüm Zirvesi Gerçekleşti Dijital Dönüşüm Zirvesi Gerçekleşti 24.12.2019 tarihinde Eskişehir Sanayi Odası öncülüğünde, Digit4Anatolia ve Eskişehir Teknik Üniversitesi’nin katkılarıyla Dijital Dönüşüm Zirvesi gerçekleşmiştir. Dünyada Dijital Dönüşüm çalışmalarının hız kazandığı bir dönemde dijital değişim ve dönüşüme adapte olmak, ülkemizin kalkınmasına ve verimliliğine katkıda bulunmak için Sayın SHGM Genel Müdürü Bahri KESİCİ’nin öncülüğünde “Akıllı Havalimanları, Havacılık 4.0” konusunda panel düzenlenmiştir. Panel moderatörlüğünü Prof.Dr.Ender GEREDE yapmıştır. Diğer panel katılımcıları Dr. Delta Aerospace CEO’su K. Hakan ÇELİKOĞLU ve ArgosAI Teknoloji CEO’su Merih Alphan KARADENİZ’dir. 24-25 Aralık tarihlerinde Eskişehir’de gerçekleşen Digit4Anatolia etkinliğinde Dijital Dönüşüm, Dijital Ürün, Süreç, Fabrika- Endüstri 4.0, Dijital Eğitim IK 4.0 konusunda eş zamanlı paneller ile sürdürülmüştür.

Dijital Dönüşüm Zirvesi Gerçekleşti

24.12.2019 tarihinde Eskişehir Sanayi Odası öncülüğünde, Digit4Anatolia ve Eskişehir Teknik Üniversitesi’nin katkılarıyla Dijital Dönüşüm Zirvesi gerçekleşmiştir.

Dünyada Dijital Dönüşüm çalışmalarının hız kazandığı bir dönemde dijital değişim ve dönüşüme adapte olmak, ülkemizin kalkınmasına ve verimliliğine katkıda bulunmak için Sayın SHGM Genel Müdürü Bahri KESİCİ’nin öncülüğünde “Akıllı Havalimanları, Havacılık 4.0” konusunda panel düzenlenmiştir.

Panel moderatörlüğünü Prof.Dr.Ender GEREDE yapmıştır.

Diğer panel katılımcıları Dr. Delta Aerospace CEO’su K. Hakan ÇELİKOĞLU ve ArgosAI Teknoloji CEO’su Merih Alphan KARADENİZ’dir.

24-25 Aralık tarihlerinde Eskişehir’de gerçekleşen Digit4Anatolia etkinliğinde Dijital Dönüşüm, Dijital Ürün, Süreç, Fabrika- Endüstri 4.0, Dijital Eğitim IK 4.0 konusunda eş zamanlı paneller ile sürdürülmüştür.



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/2ETzV0C
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder