15 Aralık 2019 Pazar

SunExpress’in CEO’su olan Jens Bischof görevi bırakıyor THY ile Alman havayolu şirketi Lufthansa’nın ortak kuruluşu olan SunExpress’in CEO’su olan Jens Bischof görevi bırakıyor. Türk Hava Yolları ile Alman havayolu şirketi Lufthansa’nın ortak kuruluşu olan SunExpress’in CEO’su olan Jens Bischof, Eurowings’in yeni CEO’su olacak. 29 yıl önce Lufthansa grubunda kariyerine başlayan Jens Bischof, grup içerisinde birçok pozisyonda görev aldı. Yeni görevine 1 Mart 2020’de başlayacak Bischof, Lufthansa Yönetim Kurulu Üyesi ve Baş Ticaret Sorumlusu olarak da görev yapmıştı. Üç yıl boyunca SunExpress’in CEO’su olarak görev yapan Bischof, geçtiğimiz ay B737 MAX alımı için Boeing ile 2 milyar dolarlık sözleşmenin altına imza atmıştı.

THY ile Alman havayolu şirketi Lufthansa’nın ortak kuruluşu olan SunExpress’in CEO’su olan Jens Bischof görevi bırakıyor.

Türk Hava Yolları ile Alman havayolu şirketi Lufthansa’nın ortak kuruluşu olan SunExpress’in CEO’su olan Jens Bischof, Eurowings’in yeni CEO’su olacak.

29 yıl önce Lufthansa grubunda kariyerine başlayan Jens Bischof, grup içerisinde birçok pozisyonda görev aldı.

Yeni görevine 1 Mart 2020’de başlayacak Bischof, Lufthansa Yönetim Kurulu Üyesi ve Baş Ticaret Sorumlusu olarak da görev yapmıştı.

Üç yıl boyunca SunExpress’in CEO’su olarak görev yapan Bischof, geçtiğimiz ay B737 MAX alımı için Boeing ile 2 milyar dolarlık sözleşmenin altına imza atmıştı.



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/2EgdbaN
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder