19 Aralık 2019 Perşembe

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü 9 sözleşmeli personel alacak ( Pilot, Havacılık Sertifikasyon Uzmanı ve Havacılık Simülatör Uzmanı ) İş Tanımı SİVİL HAVACILIK GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Genel Müdürlüğümüze, 6/6/1978 tarih ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulmuş olan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esasların ekli 1 sayılı cetvelinde bulunan sözleşmeli personel pozisyon unvanlarından Pilot, Havacılık Sertifikasyon Uzmanı ve Havacılık Simülatör Uzmanı pozisyonlarına personel alınacaktır. MÜRACAAT ETMEK İSTEYENLERDE ARANILACAK ŞARTLAR İSTENİLEN BELGELER 1. Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü web adresinden temin edilecek ve müracaat sahibi tarafından doldurulacak fotoğraflı “İş Talep Formu” 2. T.C. kimlik numarası yazılı beyanı, 3. Diploma veya mezuniyet belgesi örneği, 4. Adli sicil beyanı, 5. Görevini yapabilecek derecede sağlıklı bulunduğuna dair yazılı beyan, 6. Alınan eğitimlere ilişkin sertifika örnekleri, Pilot Adaylar İçin (İş Talep Formuna İlave Olarak); 7. web adresinden temin edilecek “Pilot Bilgi Formu”, 8. Pilot lisansı, 9. Sağlık Sertifikası 10. Uçuş kayıt defterinin (Logbook) ilk ve son 2 sayfasının fotokopisi BAŞVURU 1. Adaylar, Genel Müdürlüğümüzün İnternet adresinde ( ) yer alan başvuru ekranından elektronik ortamda 16 / 12 /2019 – 27 / 12 / 2019 tarihleri arasında başvuru yapabilirler. 2. Güvenlik soruşturması olumsuz neticelenen ve/veya başvuru ve işlemler sırasında gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu veya eksik evrak verdiği sonradan tespit edilenler ile istenilen belgeleri ibraz edemeyenlerin müracaatları geçersiz sayılacak, yerleştirmeleri yapılmış olsa dahi iptal edilecektir. Bu durumdaki adaylar hakkında genel hükümlere göre yasal işlem yapılacaktır. 3. Genel Müdürlüğümüz tarafından belirtilen nitelikte personel alımı ile ilgili her türlü duyuru Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü web adresinde yayımlanacaktır. 4. Başvuru sahiplerince, başvuru işlemlerinin başlamasından Genel Müdürlük tarafından göreve başlatmaya ilişkin tebligat işlemleri tamamlanıncaya kadar herhangi bir hak veya alacak talebinde bulunulamaz. DEĞERLENDİRME Pilot, Havacılık Simülatör ve Havacılık Sertifikasyon Uzmanı pozisyonuna başvuran adaylara sözlü sınav yapılmak suretiyle alım yapılacaktır. Sözlü sınav tarihleri ve nihai sonuç Genel Müdürlüğümüzün resmi internet sitesinde ilan edilecektir. TEBLİGAT Genel Müdürlüğümüz tarafından belirtilen nitelikteki sözleşmeli personel alımı ile ilgili her türlü duyuru Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü web adresinde yayımlanacaktır. Yayımlanacak bu duyuru, tebligat mahiyetinde olacağından adaylara ayrıca bir bildirimde bulunulmayacaktır.   BAŞVURU İÇİN TIKLA  http://kamuilan.dpb.gov.tr/ilan_menu.aspx?110e4f7d-cdc7-4022-bac2-c445778d6454  

İş Tanımı

SİVİL HAVACILIK GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

Genel Müdürlüğümüze, 6/6/1978 tarih ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulmuş olan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esasların ekli 1 sayılı cetvelinde bulunan sözleşmeli personel pozisyon unvanlarından Pilot, Havacılık Sertifikasyon Uzmanı ve Havacılık Simülatör Uzmanı pozisyonlarına personel alınacaktır.

MÜRACAAT ETMEK İSTEYENLERDE ARANILACAK ŞARTLAR

İSTENİLEN BELGELER

1. Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü web adresinden temin edilecek ve müracaat sahibi tarafından doldurulacak fotoğraflı “İş Talep Formu”

2. T.C. kimlik numarası yazılı beyanı,

3. Diploma veya mezuniyet belgesi örneği,

4. Adli sicil beyanı,

5. Görevini yapabilecek derecede sağlıklı bulunduğuna dair yazılı beyan,

6. Alınan eğitimlere ilişkin sertifika örnekleri,

Pilot Adaylar İçin (İş Talep Formuna İlave Olarak);

7. web adresinden temin edilecek “Pilot Bilgi Formu”,

8. Pilot lisansı,

9. Sağlık Sertifikası

10. Uçuş kayıt defterinin (Logbook) ilk ve son 2 sayfasının fotokopisi

BAŞVURU

1. Adaylar, Genel Müdürlüğümüzün İnternet adresinde ( ) yer alan başvuru ekranından elektronik ortamda 16 / 12 /2019 – 27 / 12 / 2019 tarihleri arasında başvuru yapabilirler.

2. Güvenlik soruşturması olumsuz neticelenen ve/veya başvuru ve işlemler sırasında gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu veya eksik evrak verdiği sonradan tespit edilenler ile istenilen belgeleri ibraz edemeyenlerin müracaatları geçersiz sayılacak, yerleştirmeleri yapılmış olsa dahi iptal edilecektir. Bu durumdaki adaylar hakkında genel hükümlere göre yasal işlem yapılacaktır.

3. Genel Müdürlüğümüz tarafından belirtilen nitelikte personel alımı ile ilgili her türlü duyuru Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü web adresinde yayımlanacaktır.

4. Başvuru sahiplerince, başvuru işlemlerinin başlamasından Genel Müdürlük tarafından göreve başlatmaya ilişkin tebligat işlemleri tamamlanıncaya kadar herhangi bir hak veya alacak talebinde bulunulamaz.

DEĞERLENDİRME

Pilot, Havacılık Simülatör ve Havacılık Sertifikasyon Uzmanı pozisyonuna başvuran adaylara sözlü sınav yapılmak suretiyle alım yapılacaktır.

Sözlü sınav tarihleri ve nihai sonuç Genel Müdürlüğümüzün resmi internet sitesinde ilan edilecektir.

TEBLİGAT

Genel Müdürlüğümüz tarafından belirtilen nitelikteki sözleşmeli personel alımı ile ilgili her türlü duyuru Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü web adresinde yayımlanacaktır. Yayımlanacak bu duyuru, tebligat mahiyetinde olacağından adaylara ayrıca bir bildirimde bulunulmayacaktır.

 

BAŞVURU İÇİN TIKLA  http://kamuilan.dpb.gov.tr/ilan_menu.aspx?110e4f7d-cdc7-4022-bac2-c445778d6454

 



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/34ERVWI
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder