20 Aralık 2019 Cuma

Pegasus’un Yönetim Kurulu Temsil Politikası Kararı Pegasus’tan KAP’a gönderilen açıklamada, Yönetim Kurulunda kadın üye temsil oranını 2025 yılına kadar en az %25 oranına artırmayı hedeflediğini bildirildi Pegasus Yönetim Kurulu aday gösterme sürecinde bilgi, deneyim ve yetkinlik açısından aynı özelliklere sahip adaylar içerisinden değerlendirme yapılırken kadın üye seçimi gözetilir. Pegasus, bu doğrultuda Yönetim Kurulunda kadın üye temsil oranını 2025 yılına kadar en az %25 oranına artırmayı hedefler. Kurumsal Yönetim Komitesi bu konuda Şirketimizin Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Kurumsal Yönetim İlkelerine uyumunun gözetimini sağlar.  

Pegasus’tan KAP’a gönderilen açıklamada, Yönetim Kurulunda kadın üye temsil oranını 2025 yılına kadar en az %25 oranına artırmayı hedeflediğini bildirildi

Pegasus Yönetim Kurulu aday gösterme sürecinde bilgi, deneyim ve yetkinlik açısından aynı özelliklere sahip adaylar içerisinden değerlendirme yapılırken kadın üye seçimi gözetilir.
Pegasus, bu doğrultuda Yönetim Kurulunda kadın üye temsil oranını 2025 yılına kadar en az %25 oranına artırmayı hedefler.
Kurumsal Yönetim Komitesi bu konuda Şirketimizin Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Kurumsal Yönetim İlkelerine uyumunun gözetimini sağlar.

 



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/2sMbXkX
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder