15 Aralık 2019 Pazar

UZAKROTA TRAVEL SUMMIT, TURİZM SEKTÖRÜNDEN YİNE TAM NOT ALDI Turizmin en büyük online platform temsilcileri Uzakrota’da buluştu Türkiye’nin en etkili turizm, teknoloji ve pazarlama zirvesi olan Uzakrota Travel Summit 2019’da buluşan online platform temsilcileri, sektörün geleceğini konuştu. Turizm sektöründeki gelişmelerin konuşulduğu zirvede özellikle global ölçekli platformlarla mücadele etmedeki yol ve yöntemler hakkında değerlendirmelerde bulunan online platform temsilcileri, genel hatlarıyla sektörden ve kendi şirketlerinin geleceğinden bahsettiler. 4 bin kişinin katılımıyla 3 salon 5 farklı sahnede Hilton Istanbul Bosphorus’da düzenlenen Uzakrota Travel Summit 2019 yoğun ilgiyle başladı. Bu yıl uluslararası yepyeni yüzleri ağırlayan etkinlikte şirketlerin geleceğin gezgin grupları için nasıl bir pazarlama strateji belirlemeleri gerektiğine dikkat çekildi. “UZAKROTA 5 GÜNLÜK FUARDA YAKALAYAMAYACAĞIMIZ FIRSATLARI YARATIYOR” Her sene daha etkin ve başarılı bir organizasyon olan Uzakrota Travel Summit için katılımcı firmalar da övgü dolu sözlerle, etkinlikten memnuniyetlerini ifade ettiler.  

Turizmin en büyük online platform temsilcileri Uzakrota’da buluştu

Türkiye’nin en etkili turizm, teknoloji ve pazarlama zirvesi olan Uzakrota Travel Summit 2019’da buluşan online platform temsilcileri, sektörün geleceğini konuştu.

Turizm sektöründeki gelişmelerin konuşulduğu zirvede özellikle global ölçekli platformlarla mücadele etmedeki yol ve yöntemler hakkında değerlendirmelerde bulunan online platform temsilcileri, genel hatlarıyla sektörden ve kendi şirketlerinin geleceğinden bahsettiler.

4 bin kişinin katılımıyla 3 salon 5 farklı sahnede Hilton Istanbul Bosphorus’da düzenlenen Uzakrota Travel Summit 2019 yoğun ilgiyle başladı. Bu yıl uluslararası yepyeni yüzleri ağırlayan etkinlikte şirketlerin geleceğin gezgin grupları için nasıl bir pazarlama strateji belirlemeleri gerektiğine dikkat çekildi.

“UZAKROTA 5 GÜNLÜK FUARDA YAKALAYAMAYACAĞIMIZ FIRSATLARI YARATIYOR”

Her sene daha etkin ve başarılı bir organizasyon olan Uzakrota Travel Summit için katılımcı firmalar da övgü dolu sözlerle, etkinlikten memnuniyetlerini ifade ettiler.

 



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/2Z0r7PP
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder