28 Ağustos 2019 Çarşamba

THY, Pegasus ve Sabiha Gökçen Havalimanı Finalist Oldu Türkiye’de web ve internet teknolojileri kullanılarak gerçekleştirilen en iyi projelerin belirlendiği Altın Örümcek Web Ödülleri‘nin halk oylaması başladı. 17.’si gerçekleştirilecek Altın Örümcek’te Türk Hava Yolları, Pegasus Havayolları ve İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı farklı kategorilerde yarışacaklar. Altın Örümcek Web Ödüllerinde finalistleri belirlemek için oy kullanın! Halk oylamasına katılarak onlara destek verin, başarılarına ortak olun. https://altinorumcek.com/Halk-Oylamasi/.

Türkiye’de web ve internet teknolojileri kullanılarak gerçekleştirilen en iyi projelerin belirlendiği Altın Örümcek Web Ödülleri‘nin halk oylaması başladı. 17.’si gerçekleştirilecek Altın Örümcek’te Türk Hava Yolları, Pegasus Havayolları ve İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı farklı kategorilerde yarışacaklar.

Altın Örümcek Web Ödüllerinde finalistleri belirlemek için oy kullanın! Halk oylamasına katılarak onlara destek verin, başarılarına ortak olun. altinorumcek.com/Halk-Oylamasi/.



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/2HsIhxB
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder