25 Ağustos 2019 Pazar

ANTALYA HAVALİMANINDA “RADAR TABANLI ÇEVRE GÜVENLİK SİSTEMİ” HİZMETE GİRDİ ANTALYA HAVALİMANINDA “RADAR TABANLI ÇEVRE GÜVENLİK SİSTEMİ” HİZMETE GİRDİ DHMİ Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Keskin’in resmi Twitter hesabından bugün yaptığı paylaşımlarını derledik. Faaliyetlerini “önce güvenlik” anlayışıyla yürüten kuruluşumuz, başta uçuş emniyeti ve güvenliği yanı sıra yolcu konforu için havalimanlarımızı yüksek teknolojili cihaz ve sistemlerle donatmaya devam ediyor. Bu kapsamda çok önemli bir proje de Antalya Havalimanında gerçekleştirildi. Radarlar, toprak altı fiber optik algılama, IP ve termal kameralar, acil durum müdahale merkezleri ve komuta kontrol merkezinden oluşan “Radar Tabanlı Çevre Güvenlik Sistemi” hizmete girdi. DHMİ’nin yakaladığı bu yüksek standart, ülkemizin uluslararası denetimlerde mükemmel sonuçlar almasına katkı sağlıyor. Temmuz 2019’da Türkiye’ye verilen “ICAO Başkanlık Konseyi Havacılık Güvenliği Sertifikası”, başarılarımızın küresel otoritelerce tescil edildiğini gösteriyor. Sivil havacılıkta tarih yazan Türkiye’nin güzide bir kuruluşu olarak, ulusal ve küresel havacılığın “uçuş emniyeti ve güvenliği” temelinde büyümesine katkıda bulunmaya devam edeceğiz. Havalimanlarımızda gece gündüz fedakârca hizmet vererek bu güzel neticeleri almamızı sağlayan değerli mesai arkadaşlarıma ve tüm güvenlik birimlerine kalbî teşekkürlerimi sunuyorum.  

ANTALYA HAVALİMANINDA “RADAR TABANLI ÇEVRE GÜVENLİK SİSTEMİ” HİZMETE GİRDİ

DHMİ Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Keskin’in resmi Twitter hesabından bugün yaptığı paylaşımlarını derledik.

Faaliyetlerini “önce güvenlik” anlayışıyla yürüten kuruluşumuz, başta uçuş emniyeti ve güvenliği yanı sıra yolcu konforu için havalimanlarımızı yüksek teknolojili cihaz ve sistemlerle donatmaya devam ediyor.

Bu kapsamda çok önemli bir proje de Antalya Havalimanında gerçekleştirildi. Radarlar, toprak altı fiber optik algılama, IP ve termal kameralar, acil durum müdahale merkezleri ve komuta kontrol merkezinden oluşan “Radar Tabanlı Çevre Güvenlik Sistemi” hizmete girdi.

DHMİ’nin yakaladığı bu yüksek standart, ülkemizin uluslararası denetimlerde mükemmel sonuçlar almasına katkı sağlıyor. Temmuz 2019’da Türkiye’ye verilen “ICAO Başkanlık Konseyi Havacılık Güvenliği Sertifikası”, başarılarımızın küresel otoritelerce tescil edildiğini gösteriyor.

Sivil havacılıkta tarih yazan Türkiye’nin güzide bir kuruluşu olarak, ulusal ve küresel havacılığın “uçuş emniyeti ve güvenliği” temelinde büyümesine katkıda bulunmaya devam edeceğiz.

Havalimanlarımızda gece gündüz fedakârca hizmet vererek bu güzel neticeleri almamızı sağlayan değerli mesai arkadaşlarıma ve tüm güvenlik birimlerine kalbî teşekkürlerimi sunuyorum.

 



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/2Zn8dGh
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder