28 Ağustos 2019 Çarşamba

Beş palli H145’in ikinci prototipi ilk uçuşunu tamamladı Ağustos ayı başında, yeni beş palli H145’in ikinci prototipi, Donauwörth’teki Airbus Helicopters sahasında ilk uçuşunu gerçekleştirdi. Bu helikopter, beş palli H145’in EASA sertifikasyonu için 2020 yılının başlarında ek uçuş testlerinde kullanılacak. İlk prototip, şu anda Güney Amerika’da yüksek irtifa testlerini gerçekleştiriyor. İkinci prototip ise ağırlıklı olarak otopilot testi, performans ve gövde yapısal doğrulama testlerine tabi tutulacak. Bu yıl Atlanta’da Heli-Expo’da görücüye çıkan yeni H145, 150 kg ilave yük taşıma kapasitesi sunarken, aynı zamanda konfor, kullanım ve bağlantı kolaylığı da standartları yükseltiyor. Airbus Hakkında Airbus, havacılık, uzay ve ilgili servislerde küresel bir liderdir. 2018 yılında, yaklaşık 134,000 kişiye istihdam sağlamış, 64 milyar Avro gelir elde etmiştir. Airbus, yolcu uçağı segmentinde en geniş ürün yelpazesini sunmaktadır. Airbus, tanker, savaş, ulaştırma ve görev uçakları sunan Avrupa’nın bir numaralı uzay girişimi, dünyanın önde gelen en büyük uzay şirketidir. Helikopter sektöründe, dünya çapında en verimli sivil ve askeri helikopter çözümlerini sunmaktadır.

Ağustos ayı başında, yeni beş palli H145’in ikinci prototipi, Donauwörth’teki Airbus Helicopters sahasında ilk uçuşunu gerçekleştirdi. Bu helikopter, beş palli H145’in EASA sertifikasyonu için 2020 yılının başlarında ek uçuş testlerinde kullanılacak. İlk prototip, şu anda Güney Amerika’da yüksek irtifa testlerini gerçekleştiriyor. İkinci prototip ise ağırlıklı olarak otopilot testi, performans ve gövde yapısal doğrulama testlerine tabi tutulacak.

Bu yıl Atlanta’da Heli-Expo’da görücüye çıkan yeni H145, 150 kg ilave yük taşıma kapasitesi sunarken, aynı zamanda konfor, kullanım ve bağlantı kolaylığı da standartları yükseltiyor.

Airbus Hakkında

Airbus, havacılık, uzay ve ilgili servislerde küresel bir liderdir. 2018 yılında, yaklaşık 134,000 kişiye istihdam sağlamış, 64 milyar Avro gelir elde etmiştir. Airbus, yolcu uçağı segmentinde en geniş ürün yelpazesini sunmaktadır. Airbus, tanker, savaş, ulaştırma ve görev uçakları sunan Avrupa’nın bir numaralı uzay girişimi, dünyanın önde gelen en büyük uzay şirketidir. Helikopter sektöründe, dünya çapında en verimli sivil ve askeri helikopter çözümlerini sunmaktadır.



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/2zugg4B
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder