8 Ağustos 2019 Perşembe

Oman Air, Türk Havayolları ile işbirliğini büyütüyor! Oman Air, Türk Havayolları ile gerçekleştirdiği SPA anlaşmasına istinaden, Türkiye iç hat noktalarından tüm Oman Air uçuş ağına interline ücretlerini sistemlerine yükledi.   Oman Air yolcularına, “en iyi” bağlantı süreleriyle aşağıdaki iç hat noktalarından seyahat etme imkanı sağlıyor.    ADA – Adana  ADB – İzmir  ASR – Kayseri  BJV – Bodrum  DLM – Dalaman  DNZ – Denizli  ECN – Ercan  ESB – Ankara  EZS – Elazığ  GZT – Gaziantep  KYA – Konya  VAN – Van  VAS – Sivas   Konu ile ilgili sorularınız için 0212 932 82 82 no’lu telefondan Rezervasyon Ofisi ile bağlantıya geçebilir ya da reservation.IST@omanair.com e-mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Oman Air, Türk Havayolları ile gerçekleştirdiği SPA anlaşmasına istinaden, Türkiye iç hat noktalarından tüm Oman Air uçuş ağına interline ücretlerini sistemlerine yükledi.

 

Oman Air yolcularına, “en iyi” bağlantı süreleriyle aşağıdaki iç hat noktalarından seyahat etme imkanı sağlıyor.

 

✈ ADA – Adana

✈ ADB – İzmir

✈ ASR – Kayseri

✈ BJV – Bodrum

✈ DLM – Dalaman

✈ DNZ – Denizli

✈ ECN – Ercan

✈ ESB – Ankara

✈ EZS – Elazığ

✈ GZT – Gaziantep

✈ KYA – Konya

✈ VAN – Van

✈ VAS – Sivas

 

Konu ile ilgili sorularınız için 0212 932 82 82 no’lu telefondan Rezervasyon Ofisi ile bağlantıya geçebilir ya da reservation.IST@omanair.com e-mail adresinden ulaşabilirsiniz.



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/2MPRnYM
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder