21 Ekim 2020 Çarşamba

Turkish Cargo, yeni destinasyonlarını açıkladı Turkish Cargo, direkt kargo uçuş noktalarına Londra, Bükreş, Bangkok, Singapur, Beyrut ve Lahor’u ekleyerek direk kargo operasyonlarının destinasyon sayısını 95’e çıkardı. Global taşıyıcı, dünyanın en geniş direkt kargo uçuş ağına sahip hava kargo markası konumunu pekiştirdi. Eylül ayı itibarıyla Turkish Cargo, dünyanın en yoğun havalimanlarından biri olan Londra’daki Heathrow Havalimanı (LHR), Güneydoğu Asya’nın en büyük havalimanlarından biri olan Suvarnabhumi (BKK), Singapur Changi Havalimanı (SIN) ve Refik Hariri Havalimanı’nı (BEY) içeriyor. Lübnan’daki tek operasyonel ticari havalimanını kargo uçuş ağına ekledi. Başarılı marka, kış tarifesi ile kargo uçuş ağına Romanya’nın en işlek havalimanı Henri Coanda Havalimanı’nı (OTP) ve Pakistan’ın kültür merkezi Lahor’da bulunan Allame İkbal Havalimanı’nı (LHE) da ekleyerek Avrupa kıtasında 31. Orta Doğu’da 22 ve Uzakdoğu’da 16 direkt kargo uçuşuna ulaştı. Kıtaları birbirine bağlayan Turkish Cargo, hava kargo markaları arasında ekspres taşıyıcılar hariç dünyanın en geniş direkt kargo uçuş ağında 25’i kargo olmak üzere 361 uçaktan oluşan filosu ile global ticari faaliyetlerini sürdürmeye devam ediyor. 95 destinasyonu. Altyapısı, operasyonel kabiliyetleri, filosu ve önde gelen uzmanlardan oluşan ekibi ile sürdürülebilir bir büyüme gerçekleştiren ve dünyanın ilk 5 hava kargo markasından biri olmayı hedefleyen Turkish Cargo, yeni marka stratejisi “Raise the Bar” ile sürekli değişen dünyada beklentileri aşarak hizmet kalitesini sürdürülebilir bir şekilde yükseltmeye devam ediyor. The post Turkish Cargo, yeni destinasyonlarını açıkladı first appeared on Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri.

Turkish Cargo, direkt kargo uçuş noktalarına Londra, Bükreş, Bangkok, Singapur, Beyrut ve Lahor’u ekleyerek direk kargo operasyonlarının destinasyon sayısını 95’e çıkardı. Global taşıyıcı, dünyanın en geniş direkt kargo uçuş ağına sahip hava kargo markası konumunu pekiştirdi.

Eylül ayı itibarıyla Turkish Cargo, dünyanın en yoğun havalimanlarından biri olan Londra’daki Heathrow Havalimanı (LHR), Güneydoğu Asya’nın en büyük havalimanlarından biri olan Suvarnabhumi (BKK), Singapur Changi Havalimanı (SIN) ve Refik Hariri Havalimanı’nı (BEY) içeriyor. Lübnan’daki tek operasyonel ticari havalimanını kargo uçuş ağına ekledi.

Başarılı marka, kış tarifesi ile kargo uçuş ağına Romanya’nın en işlek havalimanı Henri Coanda Havalimanı’nı (OTP) ve Pakistan’ın kültür merkezi Lahor’da bulunan Allame İkbal Havalimanı’nı (LHE) da ekleyerek Avrupa kıtasında 31. Orta Doğu’da 22 ve Uzakdoğu’da 16 direkt kargo uçuşuna ulaştı.

Kıtaları birbirine bağlayan Turkish Cargo, hava kargo markaları arasında ekspres taşıyıcılar hariç dünyanın en geniş direkt kargo uçuş ağında 25’i kargo olmak üzere 361 uçaktan oluşan filosu ile global ticari faaliyetlerini sürdürmeye devam ediyor. 95 destinasyonu. Altyapısı, operasyonel kabiliyetleri, filosu ve önde gelen uzmanlardan oluşan ekibi ile sürdürülebilir bir büyüme gerçekleştiren ve dünyanın ilk 5 hava kargo markasından biri olmayı hedefleyen Turkish Cargo, yeni marka stratejisi “Raise the Bar” ile sürekli değişen dünyada beklentileri aşarak hizmet kalitesini sürdürülebilir bir şekilde yükseltmeye devam ediyor.

The post Turkish Cargo, yeni destinasyonlarını açıkladı first appeared on Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri.



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/37ppRvG
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder