25 Ekim 2020 Pazar

Avrupa’nın en yoğun üç havalimanı Türkiye’de İstanbul Havalimanı, İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı ve Antalya Havalimanı, 24 Ekim’de Avrupa‘nın en yoğun üç havalimanı oldu. Avrupa Hava Seyrüsefer Emniyeti Teşkilatı (Eurocontrol) verilerine göre, İstanbul Havalimanı 493 uçuşla beşinci, Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı 452 uçuşla altıncı ve Antalya Havalimanı 435 uçuşla Avrupa’nın en yoğun yedinci havalimanı oldu. Yurt içi ve yurt dışı uçuşlarda en yoğun havalimanları sıralamasında 676 uçuşla Amsterdam – Schiphol Havalimanı birinci, 630 uçuşla Londra – Heathrow Havalimanı ikinci, 601 uçuşla Almanya – Frankfurt Havalimanı üçüncü , 576 uçuşla Paris – Charles De Gaulle Havalimanı dördüncü sırada yer aldı. 24 ekimde 1727 uçuşla Türkiye, Avrupa’nın en yoğun dördüncü ülkesi oldu. 24 ekimde 668 uçuşla Türk Hava Yolları, Avrupa’nın en yoğun ikinci havayolu oldu. Birinci ise 946 uçuşla Ryanair oldu. The post Avrupa'nın en yoğun üç havalimanı Türkiye'de first appeared on Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri.

İstanbul Havalimanı, İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı ve Antalya Havalimanı, 24 Ekim’de Avrupa‘nın en yoğun üç havalimanı oldu.

Avrupa Hava Seyrüsefer Emniyeti Teşkilatı (Eurocontrol) verilerine göre, İstanbul Havalimanı 493 uçuşla beşinci, Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı 452 uçuşla altıncı ve Antalya Havalimanı 435 uçuşla Avrupa’nın en yoğun yedinci havalimanı oldu.

Yurt içi ve yurt dışı uçuşlarda en yoğun havalimanları sıralamasında 676 uçuşla AmsterdamSchiphol Havalimanı birinci, 630 uçuşla Londra – Heathrow Havalimanı ikinci, 601 uçuşla AlmanyaFrankfurt Havalimanı üçüncü , 576 uçuşla Paris – Charles De Gaulle Havalimanı dördüncü sırada yer aldı.

24 ekimde 1727 uçuşla Türkiye, Avrupa’nın en yoğun dördüncü ülkesi oldu.

24 ekimde 668 uçuşla Türk Hava Yolları, Avrupa’nın en yoğun ikinci havayolu oldu. Birinci ise 946 uçuşla Ryanair oldu.

The post Avrupa'nın en yoğun üç havalimanı Türkiye'de first appeared on Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri.



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/3mkFJ6J
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder