23 Ekim 2020 Cuma

THY’nin Airbus uçak teslimatlarında değişiklik Türk Hava Yolları Kamuyu Aydınlatma Platformu’na filo planlarını gözden geçirmiş ve Airbus firmasıyla mutabık kalarak belirli teslimleri yeniden planlandığını açıkladı. İşte THY’den yapılan açıklama; Pandeminin havacılık sektörü üzerindeki etkilerine ilişkin mevcut durumu göz önünde bulundurarak, Türk Hava Yolları, filo planlarını gözden geçirmiş ve Airbus firmasıyla mutabık kalarak belirli teslimleri yeniden planlamıştır. Aynı zamanda, Türk Hava Yolları’nın geleceği için sağlam bir temel sağlamak adına, mevcutta teslim edilmemiş siparişler, havayolunun operasyonel ve finansal kapasitesi doğrultusunda adapte edilmiştir. Bu yolda adımlar, Airbus firması ile Türkiye arasında var olan ve sektörün içinde bulunduğu bu zor zamanlarda elzem olan güçlü endüstriyel ilişkiler de dikkate alınarak atılmıştır. The post THY'nin Airbus uçak teslimatlarında değişiklik first appeared on Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri.

Türk Hava Yolları Kamuyu Aydınlatma Platformu’na filo planlarını gözden geçirmiş ve Airbus firmasıyla mutabık kalarak belirli teslimleri yeniden planlandığını açıkladı.

İşte THY’den yapılan açıklama;

Pandeminin havacılık sektörü üzerindeki etkilerine ilişkin mevcut durumu göz önünde bulundurarak, Türk Hava Yolları, filo planlarını gözden geçirmiş ve Airbus firmasıyla mutabık kalarak belirli teslimleri yeniden planlamıştır.

Aynı zamanda, Türk Hava Yolları’nın geleceği için sağlam bir temel sağlamak adına, mevcutta teslim edilmemiş siparişler, havayolunun operasyonel ve finansal kapasitesi doğrultusunda adapte edilmiştir.

Bu yolda adımlar, Airbus firması ile Türkiye arasında var olan ve sektörün içinde bulunduğu bu zor zamanlarda elzem olan güçlü endüstriyel ilişkiler de dikkate alınarak atılmıştır.

The post THY'nin Airbus uçak teslimatlarında değişiklik first appeared on Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri.



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/2IQfSVQ
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder