21 Ekim 2020 Çarşamba

Seyahat edenler de karantina yerine test istiyor IATA’nın kamuoyu araştırması IATA’nın kamuoyu araştırması, seyahat sürecinde COVID-19 testi için güçlü bir destek ortaya koydu. Ankete katılan seyahat edenlerin yaklaşık % 65’i, COVID-19 testinin negatif çıkması durumunda karantina gerekmemesi gerektiğini düşünüyor. Yolcuların test için desteği aşağıdaki anket sonuçlarında açıkça görülmektedir: % 84’ü, tüm yolcular için test yapılması gerektiğini kabul etti % 88’i, seyahat sürecinin bir parçası olarak teste girmek istediklerini kabul etti Sınırların açılmasının yanı sıra, kamuoyu araştırması, testlerin yolcuların havacılıkta güven yeniden inşa etmeye yardımcı olacağını da gösterdi. Ankete katılanlar, tüm yolcular için COVID-19 tarama önlemlerinin uygulanmasının kendilerini güvende hissettirmede etkili olduğunu belirlediler. Yolcu anketi IATA tarafından yaptırılmıştır. 25 Ağustos – 31 Ağustos tarihleri ​​arasında 11 pazarda (Avustralya, Kanada, Şili, Fransa, Almanya, Hindistan, Japonya, Singapur, BAE, Birleşik Krallık ve Amerika Birleşik Devletleri) toplam 4.700 görüşme çevrimiçi olarak gerçekleştirildi. Örnek büyüklüğü, 300 olan Şili, Japonya, BAE ve Singapur dışındaki tüm ülkelerde 500 idi. Rockland Dutton Research & Consulting, anket ve analizleri ve Dynata tarafından veri toplama ve çizelgeleme ile hazırladı. The post Seyahat edenler de karantina yerine test istiyor first appeared on Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri.

IATA’nın kamuoyu araştırması

IATA’nın kamuoyu araştırması, seyahat sürecinde COVID-19 testi için güçlü bir destek ortaya koydu. Ankete katılan seyahat edenlerin yaklaşık % 65’i, COVID-19 testinin negatif çıkması durumunda karantina gerekmemesi gerektiğini düşünüyor.

Yolcuların test için desteği aşağıdaki anket sonuçlarında açıkça görülmektedir:

  • % 84’ü, tüm yolcular için test yapılması gerektiğini kabul etti
  • % 88’i, seyahat sürecinin bir parçası olarak teste girmek istediklerini kabul etti

Sınırların açılmasının yanı sıra, kamuoyu araştırması, testlerin yolcuların havacılıkta güven yeniden inşa etmeye yardımcı olacağını da gösterdi. Ankete katılanlar, tüm yolcular için COVID-19 tarama önlemlerinin uygulanmasının kendilerini güvende hissettirmede etkili olduğunu belirlediler.

Yolcu anketi IATA tarafından yaptırılmıştır. 25 Ağustos – 31 Ağustos tarihleri ​​arasında 11 pazarda (Avustralya, Kanada, Şili, Fransa, Almanya, Hindistan, Japonya, Singapur, BAE, Birleşik Krallık ve Amerika Birleşik Devletleri) toplam 4.700 görüşme çevrimiçi olarak gerçekleştirildi. Örnek büyüklüğü, 300 olan Şili, Japonya, BAE ve Singapur dışındaki tüm ülkelerde 500 idi. Rockland Dutton Research & Consulting, anket ve analizleri ve Dynata tarafından veri toplama ve çizelgeleme ile hazırladı.

The post Seyahat edenler de karantina yerine test istiyor first appeared on Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri.



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/3m6FxrD
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder