29 Ekim 2020 Perşembe

Turkish Cargo, Avrupa’nın En İyi Kargo Taşıyıcısı Seçildi 2020 Air Cargo News Ödülleri’nde kazanan tüm şirketler belli oldu. Turkish Cargo, Avrupa’nın En İyi Kargo Taşıyıcısı Seçildi. Yıılın kargo havayolu Americn Airlines kargo oldu. Afrikada Ethiopian, ASya’da Cathay Pasific, Orta Doğu’da Etihad ve Amerika kıtasında American Airlines kargo en iyi taşıyıclar olarak seçildi. Lufthansa, en iyi kargo uçağı operatörü oldu. Well done to all of the companies who won a trophy at the 2020 Air Cargo News Awards! #ACNAwards2020 #winners @LGGLiegeAirport @WexcoGSSA @ACS_AIRCHARTER @ACLAirshop @FlyUsGroup @lufthansa @flyethiopian @AmericanAir @cargo_one_ @cathaypacific @TurkishAirlines @etihad pic.twitter.com/E0gqccodNw — Air Cargo News (@Air_Cargo_News) October 29, 2020 The post Turkish Cargo, Avrupa'nın En İyi Kargo Taşıyıcısı Seçildi first appeared on Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri.

2020 Air Cargo News Ödülleri’nde kazanan tüm şirketler belli oldu.

Turkish Cargo, Avrupa’nın En İyi Kargo Taşıyıcısı Seçildi.

Yıılın kargo havayolu Americn Airlines kargo oldu.

Afrikada Ethiopian, ASya’da Cathay Pasific, Orta Doğu’da Etihad ve Amerika kıtasında American Airlines kargo en iyi taşıyıclar olarak seçildi.

Lufthansa, en iyi kargo uçağı operatörü oldu.

Resim

The post Turkish Cargo, Avrupa'nın En İyi Kargo Taşıyıcısı Seçildi first appeared on Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri.



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/37PwveU
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder