5 Temmuz 2020 Pazar

POTANSİYEL KIRGIZİSTAN TAHLİYE UÇUŞLARI Kırgızistan Cumhuriyeti ABD Büyükelçiliği sitesinden yaptığı duyuruda olası THY tahliye uçuşlarını paylaştı. Verilen bilgi şu şekilde. T.C. Bişkek Büyükelçiliği, Bişkek’ten İstanbul’a aşağıdaki tarihlerde potansiyel charter uçuşlarını açıkladı: 8 Temmuz 2020 15 Temmuz 2020 22 Temmuz 2020 29 Temmuz 2020 Kırgız hükümetinin bu uçuşların onayı hala beklemede, bu nedenle bu bilgiler değişebilir. Onaylandığı takdirde, herhangi bir milletten vatandaş, geçerli bir pasaportu olan ve Türk vizesi gerekliliklerini yerine getirdikleri sürece binebilir. Transit yolcular için herhangi bir gereklilik olup olmadığını öğrenmek için lütfen resmi Türk hükümet kaynaklarını kontrol edin. İlgilenen yolcular 1 Temmuz 2020’den itibaren Türk Hava Yolları ofisine başvurmalıdır. Fiyat, bagaj hakkı, sağlık ve güvenlik önlemleri ve daha önce satın alınan biletlerin değişimi hakkında doğrudan Türk Hava Yolları’na danışabilirsiniz. Türk Hava Yolları ofisi 130 Bokonbayev Caddesinde bulunmaktadır. Telefon numaraları +996 312 979 598 ve e-posta bilgileri info-kg@thy.com’dur . Bu, ABD hükümetinin finanse ettiği veya organize ettiği bir tüzük değildir; ABD Büyükelçiliği Bişkek, bu uçuşlarda bilet veya yer ayarlamasına veya ABD’ye ileriye yönelik seyahatlere yardımcı olamaz. Türk Hava Yolları şu anda İstanbul’dan haftanın belirli günlerinde ABD’ye birkaç havalimanına uçuş hizmeti sunmaktadır. İstanbul üzerinden ABD’ye seyahat etmek isteyen herhangi bir ABD vizesi sahibi olması, ABD’ye giriş tarihi için geçerli olan, süresi dolmamış bir vizeye sahip olmalıdır. KAYNAK TAHLİYE UÇUŞLARI BAĞLAMINDA ÖNEMLİ DUYURU ВАЖНОЕ ОБЪЯВЛЕНИЕ ОТНОСИТЕЛЬНО ЧАРТЕРНЫХ РЕЙСОВ @TK_TR pic.twitter.com/3NhWTma1KS — Bişkek Büyükelçiliği (@tcbiskekbe) June 30, 2020

Kırgızistan Cumhuriyeti ABD Büyükelçiliği sitesinden yaptığı duyuruda olası THY tahliye uçuşlarını paylaştı.

Verilen bilgi şu şekilde.

T.C. Bişkek Büyükelçiliği, Bişkek’ten İstanbul’a aşağıdaki tarihlerde potansiyel charter uçuşlarını açıkladı:

8 Temmuz 2020
15 Temmuz 2020
22 Temmuz 2020
29 Temmuz 2020

Kırgız hükümetinin bu uçuşların onayı hala beklemede, bu nedenle bu bilgiler değişebilir. Onaylandığı takdirde, herhangi bir milletten vatandaş, geçerli bir pasaportu olan ve Türk vizesi gerekliliklerini yerine getirdikleri sürece binebilir. Transit yolcular için herhangi bir gereklilik olup olmadığını öğrenmek için lütfen resmi Türk hükümet kaynaklarını kontrol edin.

İlgilenen yolcular 1 Temmuz 2020’den itibaren Türk Hava Yolları ofisine başvurmalıdır. Fiyat, bagaj hakkı, sağlık ve güvenlik önlemleri ve daha önce satın alınan biletlerin değişimi hakkında doğrudan Türk Hava Yolları’na danışabilirsiniz.

Türk Hava Yolları ofisi 130 Bokonbayev Caddesinde bulunmaktadır. Telefon numaraları +996 312 979 598 ve e-posta bilgileri info-kg@thy.com’dur .

Bu, ABD hükümetinin finanse ettiği veya organize ettiği bir tüzük değildir; ABD Büyükelçiliği Bişkek, bu uçuşlarda bilet veya yer ayarlamasına veya ABD’ye ileriye yönelik seyahatlere yardımcı olamaz. Türk Hava Yolları şu anda İstanbul’dan haftanın belirli günlerinde ABD’ye birkaç havalimanına uçuş hizmeti sunmaktadır.

İstanbul üzerinden ABD’ye seyahat etmek isteyen herhangi bir ABD vizesi sahibi olması, ABD’ye giriş tarihi için geçerli olan, süresi dolmamış bir vizeye sahip olmalıdır.

KAYNAK

Resim


from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/31KYHfP
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder