9 Temmuz 2020 Perşembe

PEGASUS TEL AVİV SEFERLERİ BAŞLIYOR Covid-19 salgınıyla mücadele kısıtlamalarının bir parçası olarak uçuşların geçici olarak durdurulmasının ardından Pegasus Havayolları, Tel Aviv’e uçuşlarına devam ediyor. İstanbul Sabiha Gökçen ile Tel Aviv arasında 15 Temmuz 2020 Çarşamba günü başlayacak olan haftalık üç sefer, Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi günleri Ben Gurion Uluslararası Havalimanı’na kalkacak; Tel Aviv‘deki Ben Gurion Uluslararası Havalimanı’ndan İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na uçuşlar Salı, Perşembe ve Pazar günleri kalkacak. Türkiye, İsrail vatandaşlarının 14 günlük zorunlu karantina süresine tabi olmadan girişlerine izin veren az sayıda ülkeden biri. Ziyaretçiler, COVID-19 semptomları göstermeleri halinde ise teste tabi tutuluyor. Pegasus Airlines is restarting flights to Tel Aviv Following the temporary suspension of flights as part of the restrictions to combat the Covid-19 pandemic, Pegasus Airlines flights to Tel Aviv are resuming on 15 July 2020. pic.twitter.com/XgQJUgmHFC — AirportIST (@AirportIST) July 9, 2020

Covid-19 salgınıyla mücadele kısıtlamalarının bir parçası olarak uçuşların geçici olarak durdurulmasının ardından Pegasus Havayolları, Tel Aviv’e uçuşlarına devam ediyor.

İstanbul Sabiha Gökçen ile Tel Aviv arasında 15 Temmuz 2020 Çarşamba günü başlayacak olan haftalık üç sefer, Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi günleri Ben Gurion Uluslararası Havalimanı’na kalkacak; Tel Aviv‘deki Ben Gurion Uluslararası Havalimanı’ndan İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na uçuşlar Salı, Perşembe ve Pazar günleri kalkacak.

Türkiye, İsrail vatandaşlarının 14 günlük zorunlu karantina süresine tabi olmadan girişlerine izin veren az sayıda ülkeden biri. Ziyaretçiler, COVID-19 semptomları göstermeleri halinde ise teste tabi tutuluyor.



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/2WjBs9p
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder