2 Temmuz 2020 Perşembe

LÜBNAN’A SEYAHAT EDECEKLERİN DİKKATİNE Lübnan Sivil Havacılık Otoritesi’nin en son seyahat düzenlemeleri uyarınca; 1 Temmuz 2020 tarihinden itibaren Beyrut Refik Hariri Uluslararası Havalimanı(BEY)’na varışta, tüm yolcular için zorunlu olarak kişi başı 100USD tutarında COVID-19 testi yapılacaktır. Daha fazla bilgi için Lübnan Sivil Havacılık Otoritesi’nin websitesini ziyaret edebilirsiniz: http://www.dgca.gov.lb/index.php/en/recomm-dgca-en Ayrıca Beyrut’a gelişlerde yolculardan; yetkili otoritelerden alınmış ve COVID-19 tedavisini kapsayan sağlık sigortası talep edilecektir. Bu sigorta ile birlikte yolcuların, uçuşlarımızda da bulunan, sağlık beyanı formunu da yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.

Lübnan Sivil Havacılık Otoritesi’nin en son seyahat düzenlemeleri uyarınca; 1 Temmuz 2020 tarihinden itibaren Beyrut Refik Hariri Uluslararası Havalimanı(BEY)’na varışta, tüm yolcular için zorunlu olarak kişi başı 100USD tutarında COVID-19 testi yapılacaktır. Daha fazla bilgi için Lübnan Sivil Havacılık Otoritesi’nin websitesini ziyaret edebilirsiniz: http://www.dgca.gov.lb/index.php/en/recomm-dgca-en

Ayrıca Beyrut’a gelişlerde yolculardan; yetkili otoritelerden alınmış ve COVID-19 tedavisini kapsayan sağlık sigortası talep edilecektir. Bu sigorta ile birlikte yolcuların, uçuşlarımızda da bulunan, sağlık beyanı formunu da yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/3ir3s3Y
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder