3 Temmuz 2020 Cuma

İSVİÇRE TÜRKİYE’Yİ ÖNERDİ İsviçre, 29 ülkeden gelen kişilere 10 günlük karantinanın zorunlu tutulacağını açıkladı. 6 Temmuz’da devreye girecek listede ABD ve Rusya yer alırken Türkiye bulunmuyor. Federal hükümet bugün aldığı kararla, 29 ülkeye tatile giden ve ülkeye dönenlere 10 günlük karantina şartı getirdi. Türkiye’nin yer almadığı listede, dün vaka sayısında rekor kırılan ABD, salgının yeni merkez üssü kabul edilen Brezilya, Rusya ve İsveç dikkati çeken ülkeler oldu. Ayrıca, Suudi Arabistan, Katar, Azerbaycan, Ermenistan, Sırbistan, Irak, İsrail, Şili ve Peru gibi ülkelerde listede yer aldı. Ülkelerin tamamı şöyle: Arjantin, Ermenistan, Azerbaycan, Bahreyn, Belarus, Bolivya, Brezilya, Yeşil Burun Adaları, Şili, Dominik Cumhuriyeti, Honduras, Irak, İsrail, Katar, Kolombiya, Kosova, Kuveyt, Moldova, Kuzey Makedonya, Umman, Panama, Peru, Rusya, Suudi Arabistan, İsviçre, Güney Afrika, ABD, Turks ve Caicos Adaları. İsviçre’ye giriş kısıtlamalarının 20 Temmuz’a kadar yürürlükte kalması bekleniyor. Bu tarihten sonra ise İsviçre’nin Avrupa Birliği kurallarına uyması bekleniyor.

İsviçre, 29 ülkeden gelen kişilere 10 günlük karantinanın zorunlu tutulacağını açıkladı.

6 Temmuz’da devreye girecek listede ABD ve Rusya yer alırken Türkiye bulunmuyor.

Federal hükümet bugün aldığı kararla, 29 ülkeye tatile giden ve ülkeye dönenlere 10 günlük karantina şartı getirdi.

Türkiye’nin yer almadığı listede, dün vaka sayısında rekor kırılan ABD, salgının yeni merkez üssü kabul edilen Brezilya, Rusya ve İsveç dikkati çeken ülkeler oldu.

Ayrıca, Suudi Arabistan, Katar, Azerbaycan, Ermenistan, Sırbistan, Irak, İsrail, Şili ve Peru gibi ülkelerde listede yer aldı.

Ülkelerin tamamı şöyle: Arjantin, Ermenistan, Azerbaycan, Bahreyn, Belarus, Bolivya, Brezilya, Yeşil Burun Adaları, Şili, Dominik Cumhuriyeti, Honduras, Irak, İsrail, Katar, Kolombiya, Kosova, Kuveyt, Moldova, Kuzey Makedonya, Umman, Panama, Peru, Rusya, Suudi Arabistan, İsviçre, Güney Afrika, ABD, Turks ve Caicos Adaları.

İsviçre’ye giriş kısıtlamalarının 20 Temmuz’a kadar yürürlükte kalması bekleniyor. Bu tarihten sonra ise İsviçre’nin Avrupa Birliği kurallarına uyması bekleniyor.



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/31ETvtX
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder