5 Temmuz 2020 Pazar

Emirates SkyCargo, 100 noktaya erişiyor Emirates SkyCargo expands cargo connectivity to 100 destinations Emirates SkyCargo, Temmuz 2020 ayı boyunca altı kıtada 100 noktaya tarifeli kargo seferleri düzenleyecek. Hava kargo taşıyıcının ağına eklenen yeni şehirlerden bazıları Accra, Algiers, Athens, Fort Lauderdale , Glasgow, Larnaka, Los Angeles, Erkek, Moskova (SVO), Phnom Penh, Roma, Santiago, Sialkot ve Tunus. Emirates SkyCargo’nun ağ genişlemesi, artan ekonomik faaliyete ve Emirates’in artan yolcu uçuş operasyonları ile birlikte dünya genelindeki pazarlardan gelen hava kargo kapasitesi talebine cevap veriyor. Taşıyıcı, büyük üretim ve tüketici pazarlarına birden fazla günlük veya haftalık kargo uçuş frekansı sunarak, mevcut pandemiyle mücadele için gerekli malların yanı sıra küresel ticaret şeritlerinde üretim ve çeşitli kilit ekonomik sektörler için gerekli makine ve ekipmanların sağlanmasına yardımcı oluyor. Planlanan hizmetlere ek olarak, Emirates SkyCargo ayrıca Kişisel Koruyucu Malzemelerden (PPE) ve ilaçlardan gıda ve büyük boyutlu makine ve bileşenlere çeşitli malları taşımak için her hafta bir dizi özel charter uçuşu gerçekleştirir. Emirates’in hava kargo bölümü, modern, geniş gövdeli uçak filosunda işletmeler ve ihracatçılar için yenilikçi bir dizi kargo kapasitesi seçeneği sunuyor. Kargo kompartmanlarına yük yüklemeye ek olarak Emirates SkyCargo, yolcu koltuklarına ve Boeing 777-300ER uçağının yolcu kabininin üst kabinlerine belirli yüklerin yüklenmesini tanıttı. Son zamanlarda taşıyıcı, ilave yüke yer açmak için yolcu kabinindeki Economy Class’tan koltukları kaldırarak 10 Boeing 777-300ER uçağını filosundan değiştirdi. Emirates SkyCargo ayrıca şu anda her hafta 30’dan fazla varış noktasına dağıtılan 11 Boeing 777 F komple kargo uçağı işletmektedir. Emirates SkyCargo, operasyonların güvenliğine büyük önem vermektedir. Yer hizmetleri servis sağlayıcıları da dahil olmak üzere ortaklarıyla birlikte çalışan, izin verilen yük türünü kapsayan yükün kabin yükü ile IATA yönergelerine uygun paketleme ve elleçleme konularında bir dizi katı kural koymuştur.

Emirates SkyCargo expands cargo connectivity to 100 destinations

Emirates SkyCargo, Temmuz 2020 ayı boyunca altı kıtada 100 noktaya tarifeli kargo seferleri düzenleyecek. Hava kargo taşıyıcının ağına eklenen yeni şehirlerden bazıları Accra, Algiers, Athens, Fort Lauderdale , Glasgow, Larnaka, Los Angeles, Erkek, Moskova (SVO), Phnom Penh, Roma, Santiago, Sialkot ve Tunus.

Emirates SkyCargo’nun ağ genişlemesi, artan ekonomik faaliyete ve Emirates’in artan yolcu uçuş operasyonları ile birlikte dünya genelindeki pazarlardan gelen hava kargo kapasitesi talebine cevap veriyor. Taşıyıcı, büyük üretim ve tüketici pazarlarına birden fazla günlük veya haftalık kargo uçuş frekansı sunarak, mevcut pandemiyle mücadele için gerekli malların yanı sıra küresel ticaret şeritlerinde üretim ve çeşitli kilit ekonomik sektörler için gerekli makine ve ekipmanların sağlanmasına yardımcı oluyor.

Planlanan hizmetlere ek olarak, Emirates SkyCargo ayrıca Kişisel Koruyucu Malzemelerden (PPE) ve ilaçlardan gıda ve büyük boyutlu makine ve bileşenlere çeşitli malları taşımak için her hafta bir dizi özel charter uçuşu gerçekleştirir.

Emirates’in hava kargo bölümü, modern, geniş gövdeli uçak filosunda işletmeler ve ihracatçılar için yenilikçi bir dizi kargo kapasitesi seçeneği sunuyor. Kargo kompartmanlarına yük yüklemeye ek olarak Emirates SkyCargo, yolcu koltuklarına ve Boeing 777-300ER uçağının yolcu kabininin üst kabinlerine belirli yüklerin yüklenmesini tanıttı. Son zamanlarda taşıyıcı, ilave yüke yer açmak için yolcu kabinindeki Economy Class’tan koltukları kaldırarak 10 Boeing 777-300ER uçağını filosundan değiştirdi. Emirates SkyCargo ayrıca şu anda her hafta 30’dan fazla varış noktasına dağıtılan 11 Boeing 777 F komple kargo uçağı işletmektedir.

Emirates SkyCargo, operasyonların güvenliğine büyük önem vermektedir. Yer hizmetleri servis sağlayıcıları da dahil olmak üzere ortaklarıyla birlikte çalışan, izin verilen yük türünü kapsayan yükün kabin yükü ile IATA yönergelerine uygun paketleme ve elleçleme konularında bir dizi katı kural koymuştur.



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/2VOE12S
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder