5 Temmuz 2020 Pazar

BİRLEŞİK KRALLIK TÜRKİYE UÇUŞLARI Seyahat edecekler için Türk Hava Yolları, en iyi alternatif. Türkiye’deki en geniş destinasyon yelpazesini sunar. Birleşik Krallık’tan düzenli uçuşlar;İstanbul arasında günde dört direkt uçuş , Dalaman ve Antalya’ya günlük kesintisiz servislerle devam ediyor . British Airways, 16 Temmuz’dan itibaren Londra Heathrow‘dan İstanbul’a ve 17 Temmuz’dan Dalaman‘a uçmaya başlayacak. Havayolu , 1 Ağustos’ta Bodrum‘a uçuşlarını yeniden başlatıyor . Türkiye uluslararası uçuşlara açık olmasına rağmen, easyJet şu anda İngiltere’den dört Türk varış noktasına (Dalaman, Bodrum, Antalya ve İzmir) kadar olan güzergahlarını Ağustos ayına kadar yeniden başlatmıyor. Ryanair şu anda İngiltere ve Türkiye arasında uçuş gerçekleştirmiyor; Sadece Dublin‘den Bodrum ve Dalaman arasında hizmet veriyor.

Seyahat edecekler için Türk Hava Yolları, en iyi alternatif. Türkiye’deki en geniş destinasyon yelpazesini sunar. Birleşik Krallık’tan düzenli uçuşlar;İstanbul arasında günde dört direkt uçuş , Dalaman ve Antalya’ya günlük kesintisiz servislerle devam ediyor .

British Airways, 16 Temmuz’dan itibaren Londra Heathrow‘dan İstanbul’a ve 17 Temmuz’dan Dalaman‘a uçmaya başlayacak. Havayolu , 1 Ağustos’ta Bodrum‘a uçuşlarını yeniden başlatıyor .

Türkiye uluslararası uçuşlara açık olmasına rağmen, easyJet şu anda İngiltere’den dört Türk varış noktasına (Dalaman, Bodrum, Antalya ve İzmir) kadar olan güzergahlarını Ağustos ayına kadar yeniden başlatmıyor.

Ryanair şu anda İngiltere ve Türkiye arasında uçuş gerçekleştirmiyor; Sadece Dublin‘den Bodrum ve Dalaman arasında hizmet veriyor.



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/2AAx4Ls
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder