17 Şubat 2020 Pazartesi

SunExpress İstanbul basın toplantısı Bu yıl havacılık ve turizmde 30. yılını kutlayan ve 2019 yılında tarihinin en büyük cirosunu gerçekleştirerek rekor bir büyümeye imza atan SunExpress’in 2019 yılına ait trafik ve finansal rakamları ile 2020 yılına dair beklentilerinin aktarılacağı SunExpress İstanbul basın toplantısı, 18 Şubat Salı günü İstanbul Havalimanı içindeki YOTEL’de gerçekleşecektir. SunExpress İstanbul basın toplantısı, SunExpress Genel Müdürü Jens Bischof, Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Çalışkan ve SunExpress Almanya Genel Müdür Yardımcısı Alper Özen’in yanı sıra 15 Nisan itibarıyla SunExpress’in yeni Genel Müdürü olarak göreve başlayacak Dr. Max Kownatzki’nin de katılımları ile düzenlenecektir.  

Bu yıl havacılık ve turizmde 30. yılını kutlayan ve 2019 yılında tarihinin en büyük cirosunu gerçekleştirerek rekor bir büyümeye imza atan SunExpress’in 2019 yılına ait trafik ve finansal rakamları ile 2020 yılına dair beklentilerinin aktarılacağı SunExpress İstanbul basın toplantısı, 18 Şubat Salı günü İstanbul Havalimanı içindeki YOTEL’de gerçekleşecektir.

SunExpress İstanbul basın toplantısı, SunExpress Genel Müdürü Jens Bischof, Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Çalışkan ve SunExpress Almanya Genel Müdür Yardımcısı Alper Özen’in yanı sıra 15 Nisan itibarıyla SunExpress’in yeni Genel Müdürü olarak göreve başlayacak Dr. Max Kownatzki’nin de katılımları ile düzenlenecektir.

 



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/323614u
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder