23 Şubat 2020 Pazar

DHMİ’den Van Havalimanı açıklaması Bu sabah İran sınırında meydana gelen 5.9 şiddetindeki deprem Van’da ciddi şekilde hissedilirken, DHMİ havalimanının depremden etkilenmediğini duyurdu. İran sınırındaki depremin şiddeti başta Van olmak üzere çevre şehirlerde de hissedilirken, Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürü Hüseyin Keskin deprem sonrası Van Havalimanı’nın durumuna ilişkin bir açıklamada bulundu. Havalimanın depremden etkilenmediğini belirten Keskin, “Van’da da hissedilen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Yüce Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Aziz milletimize geçmiş olsun; Allah ülkemizi afet ve felaketlerden korusun. Depremi sorunsuz atlatan Van Ferit Melen Havalimanımızda hasar görmeyen pist, kule ve terminal operasyonlarımız kesintisiz bir şekilde devam etmektedir” dedi.   Depremi sorunsuz atlatan #Van Ferit Melen Havalimanımızda hasar görmeyen pist, kule ve terminal operasyonlarımız kesintisiz bir şekilde devam etmektedir. — Hüseyin Keskin (@dhmihkeskin) February 23, 2020

Bu sabah İran sınırında meydana gelen 5.9 şiddetindeki deprem Van’da ciddi şekilde hissedilirken, DHMİ havalimanının depremden etkilenmediğini duyurdu.

İran sınırındaki depremin şiddeti başta Van olmak üzere çevre şehirlerde de hissedilirken, Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürü Hüseyin Keskin deprem sonrası Van Havalimanı’nın durumuna ilişkin bir açıklamada bulundu.

Havalimanın depremden etkilenmediğini belirten Keskin, “Van’da da hissedilen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Yüce Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Aziz milletimize geçmiş olsun; Allah ülkemizi afet ve felaketlerden korusun. Depremi sorunsuz atlatan Van Ferit Melen Havalimanımızda hasar görmeyen pist, kule ve terminal operasyonlarımız kesintisiz bir şekilde devam etmektedir” dedi.

 



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/2T1wR92
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder