25 Şubat 2020 Salı

Qatar Airways Güney Kore ve İran Uçuşlarınında Kısıtlamaya Gitti Qatar Airways, Operasyonel Zorluklar nedeniyle Güney Kore ve İran’a Yönelik Hizmetlerini Geçicici Olarak Azalttı Qatar Airways, bazı ülkeler tarafından getirilen giriş kısıtlamaları sebebiyle doğan operasyonel zorluklar nedeniyle Güney Kore ve İran’daki operasyonlarını geçici olarak askıya aldı. Kısıtlamalar kaldırılır kaldırılmaz uçuşların eski durumuna döndürmesi amacıyla gerekli düzenlemelerin yapılacağı açıklandı. Bu ülkelere son ziyaretçilerin seyahat kısıtlamaları ile havayolu belirli rotalarda mürettebatı planlamak için lojistik açıdan zorlu bir konumdadır ve başka bir yerde planlanan operasyonları sürdürme yeteneğini sınırlar. Sonuç olarak, havayolu 26 Şubat’tan itibaren Güney Kore ve İran’a hizmetlerini geçici olarak yeniden ayarlayacak. Güney Kore’den Doha’ya ve Doha’ya olan uçuşlar geçici olarak daha küçük bir uçakla çalışacak şekilde ayarlanmıştır. Bir Airbus A350-900, talebi karşılamak için bir Boeing 777-300’ün yerine geçecek, sadece Hamad Uluslararası Havaalanı üzerinden ileriye doğru bağlantıları olan yolcular Incheon Havaalanı’ndan seyahat için kabul edilecek. İran için Qatar Airways’in tarifeli yolcu frekansları, 26 Şubat 2020 tarihinden itibaren, 14 Mart 2020’ye kadar olan iki haftalık bir değerlendirme süresi boyunca geçici olarak beklemeye alınacaktır. Bu, Meşhed, Şiraz ve İsfahan’a gidiş gelişleri etkileyecektir. Tahran’a ve Tahran’dan gelen frekanslar geçici olarak 20 haftalık frekanstan yedi haftaya geçecektir. Ve İran’dan uçuş planına yapılan ayarlamalar 26 Şubat saat 07:00 Doha zamanı itibaren yürürlüğe girecek.Qatar Airways’in tüm kargo operasyonları bu sınırlamalardan etkilenmeyecek.

Qatar Airways, Operasyonel Zorluklar nedeniyle Güney Kore ve İran’a Yönelik Hizmetlerini Geçicici Olarak Azalttı

Qatar Airways, bazı ülkeler tarafından getirilen giriş kısıtlamaları sebebiyle doğan operasyonel zorluklar nedeniyle Güney Kore ve İran’daki operasyonlarını geçici olarak askıya aldı.

Kısıtlamalar kaldırılır kaldırılmaz uçuşların eski durumuna döndürmesi amacıyla gerekli düzenlemelerin yapılacağı açıklandı.

Bu ülkelere son ziyaretçilerin seyahat kısıtlamaları ile havayolu belirli rotalarda mürettebatı planlamak için lojistik açıdan zorlu bir konumdadır ve başka bir yerde planlanan operasyonları sürdürme yeteneğini sınırlar. Sonuç olarak, havayolu 26 Şubat’tan itibaren Güney Kore ve İran’a hizmetlerini geçici olarak yeniden ayarlayacak.

Güney Kore’den Doha’ya ve Doha’ya olan uçuşlar geçici olarak daha küçük bir uçakla çalışacak şekilde ayarlanmıştır. Bir Airbus A350-900, talebi karşılamak için bir Boeing 777-300’ün yerine geçecek, sadece Hamad Uluslararası Havaalanı üzerinden ileriye doğru bağlantıları olan yolcular Incheon Havaalanı’ndan seyahat için kabul edilecek. İran için Qatar Airways’in tarifeli yolcu frekansları, 26 Şubat 2020 tarihinden itibaren, 14 Mart 2020’ye kadar olan iki haftalık bir değerlendirme süresi boyunca geçici olarak beklemeye alınacaktır. Bu, Meşhed, Şiraz ve İsfahan’a gidiş gelişleri etkileyecektir. Tahran’a ve Tahran’dan gelen frekanslar geçici olarak 20 haftalık frekanstan yedi haftaya geçecektir. Ve İran’dan uçuş planına yapılan ayarlamalar 26 Şubat saat 07:00 Doha zamanı itibaren yürürlüğe girecek.Qatar Airways’in tüm kargo operasyonları bu sınırlamalardan etkilenmeyecek.



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/2w7XFg1
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder