8 Şubat 2020 Cumartesi

Pistten Çıkan Uçağın Kesim İşlemleri Başladı İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’nda uçağın pistten çıkmasıyla meydana gelen kazayı araştırmak üzere Ulaşım Emniyeti İnceleme Merkezince (UEİM) komisyon oluşturulurken, buradaki uzmanlarla çalışmak için ABD’nin sivil havacılık otoritesi ile Boeing firması yetkililerinden oluşan heyet de Türkiye’ye geldi. Sabiha Gökçen Havalimanı’nda PC2193 sayılı İzmir-İstanbul seferini yapan Pegasus Havayollarına ait Boeing 373 tipi yolcu uçağını kaza oluş nedenini araştırmakçalışmaları sonuçlandı. Konuyu araştırmak üzere gelen ABD sivil havacılık otoritesi ile Boeing firması yetkililerinden oluşan bir heyet de çalışmalarını tamamladı. Uçak enkaz kaldırma çalışmalarının başında uzman Skyair Shop firması ekibi görüntülendi.  

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’nda uçağın pistten çıkmasıyla meydana gelen kazayı araştırmak üzere Ulaşım Emniyeti İnceleme Merkezince (UEİM) komisyon oluşturulurken, buradaki uzmanlarla çalışmak için ABD’nin sivil havacılık otoritesi ile Boeing firması yetkililerinden oluşan heyet de Türkiye’ye geldi.

Sabiha Gökçen Havalimanı’nda PC2193 sayılı İzmir-İstanbul seferini yapan Pegasus Havayollarına ait Boeing 373 tipi yolcu uçağını kaza oluş nedenini araştırmakçalışmaları sonuçlandı. Konuyu araştırmak üzere gelen ABD sivil havacılık otoritesi ile Boeing firması yetkililerinden oluşan bir heyet de çalışmalarını tamamladı.

Uçak enkaz kaldırma çalışmalarının başında uzman Skyair Shop firması ekibi görüntülendi.

 



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/2tLkIg8
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder