23 Şubat 2020 Pazar

İsrail yetkilileri Güney Kore vatandaşlarını ülkeye sokmadı Pazar sabahı Seul’den Tel Aviv’e uçan Kore Havayolları KE957 seferindeki yolcular İsrail yetkililerinin engellemesi ile karşılaştı. İsrail yetkilileri koronavirüs korkusu nedeniyle Güney Koreli vatandaşların ülkeye girmelerine izin vermedi. Yetkililer sadece 12 İsrail vatandaşının uçaktan inmesine izin verdiler, gerisi Seul’e geri döndü. Güney Kore dışişleri bakanı, İsrail’in Güney Kore vatandaşlarına koronavirüs salgını ışığında yaptığı muamelesini protesto etti ve suçladı. Güney Kore hükümeti, Pazar sabahı İsrail’e “böyle bir olayın tekrar yaşanmamasını” talep ettiklerini söyleyerek resmi bir şikayette bulundu. Cumartesi gecesi, İsrail 130 Güney Koreli’nin Ben-Gurion Havalimanı’na inen Seul’den KE957 uçuşundan inmesine izin vermedi. On iki İsraillinin uçaktan inmesine izin verildi. Uçak daha sonra Seul’e geri gönderildi. Olaylar Güney Kore’deki koronavirüs vakalarında hızlı bir artışın görülmesi üzerine gerçekleşti.Güney Kore yerel sağlık yetkilileri enfekte insan sayısının 433’e çıktığını belirtti.

Pazar sabahı Seul’den Tel Aviv’e uçan Kore Havayolları KE957 seferindeki yolcular İsrail yetkililerinin engellemesi ile karşılaştı.

İsrail yetkilileri koronavirüs korkusu nedeniyle Güney Koreli vatandaşların ülkeye girmelerine izin vermedi.

Yetkililer sadece 12 İsrail vatandaşının uçaktan inmesine izin verdiler, gerisi Seul’e geri döndü.
Güney Kore dışişleri bakanı, İsrail’in Güney Kore vatandaşlarına koronavirüs salgını ışığında yaptığı muamelesini protesto etti ve suçladı.
Güney Kore hükümeti, Pazar sabahı İsrail’e “böyle bir olayın tekrar yaşanmamasını” talep ettiklerini söyleyerek resmi bir şikayette bulundu.
Cumartesi gecesi, İsrail 130 Güney Koreli’nin Ben-Gurion Havalimanı’na inen Seul’den KE957 uçuşundan inmesine izin vermedi. On iki İsraillinin uçaktan inmesine izin verildi. Uçak daha sonra Seul’e geri gönderildi.
Olaylar Güney Kore’deki koronavirüs vakalarında hızlı bir artışın görülmesi üzerine gerçekleşti.Güney Kore yerel sağlık yetkilileri enfekte insan sayısının 433’e çıktığını belirtti.


from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/38U4xw6
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder