17 Şubat 2020 Pazartesi

İstanbul Havalimanı’nda yeni nesil akıllı taksi deneyimi İstanbul Havalimanı’nda hizmet vermeye başlayan “En Taksi” uygulaması ile yeni nesil akıllı taksi deneyimi yolcularını bekliyor. Keşfetmek için: iOS Android   A new-generation smart taxi experience is awaiting our passengers with the “En Taksi” app recently put into service at #IstanbulAirport. Click to discover: iOS Android EN Taksi Uygulamasının özellikleri nelerdir? EN Taksi uygulaması ile yolculuk öncesi ödeyeceğiniz yaklaşık ücreti, süreyi ve mesafeyi önceden görebilirsiniz. EN Taksi uygulaması, size en yakın taksiyi tek dokunuş ile sizin için bulur. Yolculuğunuz başlamadan önce sürücü ile internet üzerinden (VoIP) görüşme gerçekleştirebilirsiniz. Yolculuk sonunda şoförünüzü ve yolculuğunuzu değerlendirebilirsiniz ve deneyiminiz hakkında yorum girebilirsiniz. EN Taksi uygulaması ile yaptığınız yolculuklar için öneri ve şikayetlerinizi, uygulama üzerinden ya da Çağrı Merkezini arayarak iletebilirsiniz.  

İstanbul Havalimanı’nda hizmet vermeye başlayan “En Taksi” uygulaması ile yeni nesil akıllı taksi deneyimi yolcularını bekliyor.

Keşfetmek için:
iOS 👉
Android 👉 

A new-generation smart taxi experience is awaiting our passengers with the “En Taksi” app recently put into service at #IstanbulAirport.

Click to discover:
iOS 👉
Android 👉

EN Taksi Uygulamasının özellikleri nelerdir?

EN Taksi uygulaması ile yolculuk öncesi ödeyeceğiniz yaklaşık ücreti, süreyi ve mesafeyi önceden görebilirsiniz.

EN Taksi uygulaması, size en yakın taksiyi tek dokunuş ile sizin için bulur.

Yolculuğunuz başlamadan önce sürücü ile internet üzerinden (VoIP) görüşme gerçekleştirebilirsiniz.

Yolculuk sonunda şoförünüzü ve yolculuğunuzu değerlendirebilirsiniz ve deneyiminiz hakkında yorum girebilirsiniz.

EN Taksi uygulaması ile yaptığınız yolculuklar için öneri ve şikayetlerinizi, uygulama üzerinden ya da Çağrı Merkezini arayarak iletebilirsiniz.

 



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/39StubF
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder