26 Eylül 2018 Çarşamba

Yüzde 45 Büyüme Hedefliyor E- ticarette Avrupa’nın en hızlı büyüyen ülkesi olan Türkiye’de internet üzerinden alışveriş yapanların sayısı gün geçtikçe artıyor.Tekstil, gıda, ulaşım gibi birçok ihtiyacımız için tercih edilen online alışveriş ve seyahat siteleri arasında biletall.com büyüme oranlarıyla dikkatleri üzerine çekiyor. 2006 yılında ‘Tübitak Destekli Ulusal Bilet Dağıtım Sistemi Projesi’ ile kurulan şirket her yıl az yüzde 40 büyüyor.Bu yıl sonuna kadar yüzde 45 büyüme hedefi koyan kayserili firma 2019 yılında ise yüzde 55 büyüme hedefliyor. Günümüzde sadece birkaç dakika vakit ayırarak istediğimiz ürünü ve hizmeti aldığımız bu dijital çağda biletlerimiz de terminallere, otogarlara gitmeden cebimize giriyor. Tüketicilere büyük kolaylıklar sağlayan online bilet siteleri arasında ise 200’den fazla otobüs firması, 500 yerli ve yabancı havayolu şirketi, feribot ile tren biletlerini tek potada buluşturan biletall.com fark yaratıyor. Fırsatı Gördük Türkiye’nin en hızlı büyüyen teknoloji şirketlerinden biri olan Biletall, kullanıcılara, sıra beklemeden ve fiyat karşılaştırması yaparak daha uygun ve daha kolay bilet alımı imkanı sunuyor. Projeye başlamadan önceotobüs firmalarına yazılım hizmeti sağladıklarını belirten biletall.com Ceo’su Yaşar Çelik, “Buradan gördük ki bilet satın almak isteyen yolcular bu işlem için ciddi vakit harcıyorlar ve bu süreçten de memnun değiller. Diğer yandan ise otobüs firmaları birçok farklı problemden dolayı süreçlerini olabildiğince otomatize etmek ve teknolojinin sunduğu fırsatları kullanmak istiyorlardı. E-ticaret’in yeni yeni başladığı 2000’li yıllarda ulaşım sektöründeki fırsatı görerek çalışmalara başladık. Biletall’ı 2006 yılında Kayseri’de hayata geçirdik. Kuruluşundan sonraki ilk 4 yıl organizasyonun oluşturulması, taşıyıcı firmalarla anlaşmaların sağlanması ve temel alt yapının hazırlanması ile geçti. 2010 yılında ise aktif pazarlama ve satış faaliyetlerimiz başladık” diye konuştu. Anadolu’ya Vefa Borcumuz Var Teknoloji tabanlı şirketlere olan ilgi günden güne artıyor. Anadolu’nun ilk teknoloji yatırımını alan biletall.com elde ettiği cirolar ile büyümesini hızlı bir şekilde sürdürüyor. Bu denli hızlı ve sürekli büyümeyi neredeyse e-ticaret dışında hiç bir sektörde görülemeyeceğini belirten Çelik,bu gelişmelerin Anadolu’da olduğuna vurgu yaptı. Çelik sözlerini söyle sürdürdü: “Kayseri ile olan ilişkimiz çok iyi. Merkezimiz halen aynı zamanda memleketimiz olan Kayseri’de. Biz Kayseri’nin uğuruna inanıyoruz, bir Anadolu markası olarak çok sayıda başarı ödülü aldık. Kayserili bir şirket olarak Anadolu’ya vefa borcumuz var, bunu ödemek için daha çok çalışacak, önce halkımızın sonra da uluslararası pazarda seyahat ihtiyacı olan herkesin ihtiyaçlarını karşılamaya devam edeceğiz.”

E- ticarette Avrupa’nın en hızlı büyüyen ülkesi olan Türkiye’de internet üzerinden alışveriş yapanların sayısı gün geçtikçe artıyor.Tekstil, gıda, ulaşım gibi birçok ihtiyacımız için tercih edilen online alışveriş ve seyahat siteleri arasında biletall.com büyüme oranlarıyla dikkatleri üzerine çekiyor. 2006 yılında ‘Tübitak Destekli Ulusal Bilet Dağıtım Sistemi Projesi’ ile kurulan şirket her yıl az yüzde 40 büyüyor.Bu yıl sonuna kadar yüzde 45 büyüme hedefi koyan kayserili firma 2019 yılında ise yüzde 55 büyüme hedefliyor.

Günümüzde sadece birkaç dakika vakit ayırarak istediğimiz ürünü ve hizmeti aldığımız bu dijital çağda biletlerimiz de terminallere, otogarlara gitmeden cebimize giriyor. Tüketicilere büyük kolaylıklar sağlayan online bilet siteleri arasında ise 200’den fazla otobüs firması, 500 yerli ve yabancı havayolu şirketi, feribot ile tren biletlerini tek potada buluşturan biletall.com fark yaratıyor.

Fırsatı Gördük

Türkiye’nin en hızlı büyüyen teknoloji şirketlerinden biri olan Biletall, kullanıcılara, sıra beklemeden ve fiyat karşılaştırması yaparak daha uygun ve daha kolay bilet alımı imkanı sunuyor. Projeye başlamadan önceotobüs firmalarına yazılım hizmeti sağladıklarını belirten biletall.com Ceo’su Yaşar Çelik, “Buradan gördük ki bilet satın almak isteyen yolcular bu işlem için ciddi vakit harcıyorlar ve bu süreçten de memnun değiller. Diğer yandan ise otobüs firmaları birçok farklı problemden dolayı süreçlerini olabildiğince otomatize etmek ve teknolojinin sunduğu fırsatları kullanmak istiyorlardı. E-ticaret’in yeni yeni başladığı 2000’li yıllarda ulaşım sektöründeki fırsatı görerek çalışmalara başladık. Biletall’ı 2006 yılında Kayseri’de hayata geçirdik. Kuruluşundan sonraki ilk 4 yıl organizasyonun oluşturulması, taşıyıcı firmalarla anlaşmaların sağlanması ve temel alt yapının hazırlanması ile geçti. 2010 yılında ise aktif pazarlama ve satış faaliyetlerimiz başladık” diye konuştu.

Anadolu’ya Vefa Borcumuz Var

Teknoloji tabanlı şirketlere olan ilgi günden güne artıyor. Anadolu’nun ilk teknoloji yatırımını alan biletall.com elde ettiği cirolar ile büyümesini hızlı bir şekilde sürdürüyor. Bu denli hızlı ve sürekli büyümeyi neredeyse e-ticaret dışında hiç bir sektörde görülemeyeceğini belirten Çelik,bu gelişmelerin Anadolu’da olduğuna vurgu yaptı. Çelik sözlerini söyle sürdürdü: “Kayseri ile olan ilişkimiz çok iyi. Merkezimiz halen aynı zamanda memleketimiz olan Kayseri’de. Biz Kayseri’nin uğuruna inanıyoruz, bir Anadolu markası olarak çok sayıda başarı

ödülü aldık. Kayserili bir şirket olarak Anadolu’ya vefa borcumuz var, bunu ödemek için daha çok çalışacak, önce halkımızın sonra da uluslararası pazarda seyahat ihtiyacı olan herkesin ihtiyaçlarını karşılamaya devam edeceğiz.”



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/2DwTiyE
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder