21 Eylül 2018 Cuma

Turkish Cargo , Tesla S P100DL yarış arabasını Teknofest’e taşıdı! Turkish Cargo , Tesla S P100DL yarış arabasını Teknofest’e taşıdı! İstanbul Yeni Havalimanı’nda düzenlenen Teknofest, dünyanın hiç görmediği bir yarışa ev sahipliği yaptı. Yarış, dünyanın en büyük havaalanında, Tesla S P100DL yarış arabası ve Türk Hürkuş uçağı, Solo Türk F16 Jeti, Red Bull Racing Formula 1 arabası ve Türk motosiklet yıldızı Kenan Sofuoğlu’nun katılımıyla gerçekleşti. Turkish Cargo Dünyada sadece bir adet bulunan Tesla S P100DL yarış arabasını ,Barselona’dan İstanbul’a getirdi ve yarıştan sonra, onu Graz’a götürecek. Turkish Cargo , Tesla S P100DL yarış arabasını Teknofest'e taşıdı! İstanbul Yeni Havalimanı'nda düzenlenen Teknofest, dünyanın hiç görmediği bir yarışa ev sahipliği yaptı. pic.twitter.com/FgKe3rBrJp — AirportIST (@AirportIST) September 21, 2018  

Turkish Cargo , Tesla S P100DL yarış arabasını Teknofest’e taşıdı!
İstanbul Yeni Havalimanı’nda düzenlenen Teknofest, dünyanın hiç görmediği bir yarışa ev sahipliği yaptı.
Yarış, dünyanın en büyük havaalanında, Tesla S P100DL yarış arabası ve Türk Hürkuş uçağı, Solo Türk F16 Jeti, Red Bull Racing Formula 1 arabası ve Türk motosiklet yıldızı Kenan Sofuoğlu’nun katılımıyla gerçekleşti.
Turkish Cargo Dünyada sadece bir adet bulunan Tesla S P100DL yarış arabasını ,Barselona’dan İstanbul’a getirdi ve yarıştan sonra, onu Graz’a götürecek.

 



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/2xE2Phe
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder