30 Eylül 2018 Pazar

İSTANBUL AIRSHOW 2018 12. Uluslararası Sivil Havacılık ve Havalimanları Fuarı ve Havacılık Endüstrisi Tedarik Zinciri Platformu (ISTANBUL AIRSHOW 2018) Cumhurbaşkanı Vekili Sayın Fuat OKTAY ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit TURHAN’ın katıldığı törenle açıldı. 150 firmanın ve 40’ın üzerinde hava aracının  sergilendiği fuarın Açılış Töreni’ne Sivil Havacılık Genel Müdür Vekili Bahri Kesici’nin yanısıra DHMİ, TUSAŞ, SSM, THY ve daha pek çok kurum ve kuruluşun üst düzey yöneticilerinin ve sektör temsilcileri katıldı. 27-30 Eylül tarihleri arasında gerçekleşen fuarın ilk 3 günü ticari katılımcılara ve son günü halk günü olarak belirlendi. Gulfstream G500, İstanbul AirShow 2018’de yer aldı. İstanbul Airshow’da IHA (Drone) İnsansız Hava Aracı Paneli Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirildi. TUSAŞ ve Airbus, yeni uçak yapısı geliştirme anlaşmasını İstanbul Airshow 2018’de imzaladı. Türk Hava Yolları Teknik, “Havacılık Sanayi Yerlileştirme Paneli” Türk Hava Yolları Genel Müdür Danışmanı Halil Tokel moderatörlüğünde gerçekleştirdi. İstanbul Airshow 2018’e katılan uçaların değeri 1 milyar doların üzerinde.

12. Uluslararası Sivil Havacılık ve Havalimanları Fuarı ve Havacılık Endüstrisi Tedarik Zinciri Platformu (ISTANBUL AIRSHOW 2018) Cumhurbaşkanı Vekili Sayın Fuat OKTAY ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit TURHAN’ın katıldığı törenle açıldı. 150 firmanın ve 40’ın üzerinde hava aracının  sergilendiği fuarın Açılış Töreni’ne Sivil Havacılık Genel Müdür Vekili Bahri Kesici’nin yanısıra DHMİ, TUSAŞ, SSM, THY ve daha pek çok kurum ve kuruluşun üst düzey yöneticilerinin ve sektör temsilcileri katıldı.

27-30 Eylül tarihleri arasında gerçekleşen fuarın ilk 3 günü ticari katılımcılara ve son günü halk günü olarak belirlendi.

Gulfstream G500, İstanbul AirShow 2018’de yer aldı.

İstanbul Airshow’da IHA (Drone) İnsansız Hava Aracı Paneli Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirildi.

TUSAŞ ve Airbus, yeni uçak yapısı geliştirme anlaşmasını İstanbul Airshow 2018’de imzaladı.

Türk Hava Yolları Teknik, “Havacılık Sanayi Yerlileştirme Paneli” Türk Hava Yolları Genel Müdür Danışmanı Halil Tokel moderatörlüğünde gerçekleştirdi.

İstanbul Airshow 2018’e katılan uçaların değeri 1 milyar doların üzerinde.

Otomatik alternatif metin yok.Görüntünün olası içeriği: uçak, gökyüzü ve açık havaGörüntünün olası içeriği: gökyüzü, uçak, bulut ve açık havaOtomatik alternatif metin yok.Görüntünün olası içeriği: gökyüzü, uçak ve açık havaGörüntünün olası içeriği: uçakGörüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekanGörüntünün olası içeriği: gökyüzü



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/2OnGYon
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder