28 Eylül 2018 Cuma

ÜNLÜLER, HAYVAN HAKLARI İÇİN BİR ARAYA GELDİ! İSTANBUL CEVAHİR’DE HAYVANLARIN SESİNİ HERKES DUYACAK 2013 yılından itibaren sokak hayvanları için büyük sosyal sorumluluk projeleri gerçekleştiren İstanbul Cevahir, bu yıl projenin kapsamını genişleterek hayvan haklarının korunması ve sokak hayvanlarının yaşam haklarına saygının pekiştirilmesi için Herkes Duysun projesine imza atıyor! Cevahir AVM, hayvanlar için farkındalık yaratacak bir projeyi daha hayata geçiriyor. Herkes Duysun projesini Bana Göz Kulak Ol Derneği işbirliğiyle yürüten İstanbul Cevahir, dernek üyeleri olan Aslı Tandoğan, Ayça Varlıer ve Özge Özder’in yanı sıra Ahmet Mümtaz Taylan, Anıl Altan, Begüm Birgören, Bennu Yıldırımlar, Burak Deniz, Gözde Kansu, İpek Karapınar, Keremcem, Melis Birkan, Pelin Akil, Sinan Güleryüz gibi birçok hayvan sever ünlünün katılımıyla Mehmet Turgut yönetiminde, hayvan haklarına dikkat çekecek özel bir video ve fotoğraf çekimi gerçekleştirdi. Doğan Duru’nun projeye özel bestelediği ve müziğini yaptığı Herkes Duysun şarkısını, Ferman Akgül seslendirerek projenin etkisini artırdılar. Ünlüler ve Çocuklar, Hayvan Dostları İçin İşbaşında! Proje kapsamında, 28 Eylül-7 Ekim tarihleri arasında İstanbul Cevahir’de yer alacak Hayvan Hakları Çocuk Atölyesi alanına gelecek olan hayvan sever çocuklar, PATİDAŞ ve HAKİM’in birbirinden eğitici, keyifli atölyelerine katılmanın yanı sıra Özge Özder ve Ayça Varlıer’den hikaye dinleyecek, Sinan Güleryüz ile müzik etkinlikleri gerçekleştirecekler. Yardıma muhtaç minik dostları için bir araya gelecek olan çocuklar, atölye alanında; kedi ve kuş evleri, köpek kulübeleri yapacak, mama paketlerini süsleyecekler. Ayrıca paketlerini süsledikleri mamaları ve kuş yemlerini yanlarına alabilecek ve sokaktaki hayvanları besleyebilecekler. Ünlü İsimlerle Hayvan Hakları Paneli Bütün hayvanların yaşam haklarına saygıyı pekiştirmeyi amaçlayan Cevahir AVM, Bana Göz Kulak Ol Derneği ile birlikte 6 Ekim saat 16:00’da gerçekleştireceği ve birçok hayvan sever ünlünün katılacağı Hayvan Hakları Paneli ile Herkes Duysun’u taçlandıracak. Hayvan sevgisini ve yardımlaşma bilincini geliştirmeye yönelik çalışmalarına devam eden İstanbul Cevahir’in “Herkes Duysun” etkinliklerine tüm ziyaretçilerimizi bekliyoruz! Bilgi İçin: www.istanbulcevahir.com www.facebook.com/cevahiristanbu twitter.com/cevahir_AVM

İSTANBUL CEVAHİR’DE HAYVANLARIN SESİNİ HERKES DUYACAK

2013 yılından itibaren sokak hayvanları için büyük sosyal sorumluluk projeleri gerçekleştiren İstanbul Cevahir, bu yıl projenin kapsamını genişleterek hayvan haklarının korunması ve sokak hayvanlarının yaşam haklarına saygının pekiştirilmesi için Herkes Duysun projesine imza atıyor!

Cevahir AVM, hayvanlar için farkındalık yaratacak bir projeyi daha hayata geçiriyor. Herkes Duysun projesini Bana Göz Kulak Ol Derneği işbirliğiyle yürüten İstanbul Cevahir, dernek üyeleri olan Aslı Tandoğan, Ayça Varlıer ve Özge Özder’in yanı sıra Ahmet Mümtaz Taylan, Anıl Altan, Begüm Birgören, Bennu Yıldırımlar, Burak Deniz, Gözde Kansu, İpek Karapınar, Keremcem, Melis Birkan, Pelin Akil, Sinan Güleryüz gibi birçok hayvan sever ünlünün katılımıyla Mehmet Turgut yönetiminde, hayvan haklarına dikkat çekecek özel bir video ve fotoğraf çekimi gerçekleştirdi. Doğan Duru’nun projeye özel bestelediği ve müziğini yaptığı Herkes Duysun şarkısını, Ferman Akgül seslendirerek projenin etkisini artırdılar.

Ünlüler ve Çocuklar, Hayvan Dostları İçin İşbaşında!

Proje kapsamında, 28 Eylül-7 Ekim tarihleri arasında İstanbul Cevahir’de yer alacak Hayvan Hakları Çocuk Atölyesi alanına gelecek olan hayvan sever çocuklar, PATİDAŞ ve HAKİM’in birbirinden eğitici, keyifli atölyelerine katılmanın yanı sıra Özge Özder ve Ayça Varlıer’den hikaye dinleyecek, Sinan Güleryüz ile müzik etkinlikleri gerçekleştirecekler. Yardıma muhtaç minik dostları için bir araya gelecek olan çocuklar, atölye alanında; kedi ve kuş evleri, köpek kulübeleri yapacak, mama paketlerini süsleyecekler. Ayrıca paketlerini süsledikleri mamaları ve kuş yemlerini yanlarına alabilecek ve sokaktaki hayvanları besleyebilecekler.

Ünlü İsimlerle Hayvan Hakları Paneli

Bütün hayvanların yaşam haklarına saygıyı pekiştirmeyi amaçlayan Cevahir AVM, Bana Göz Kulak Ol Derneği ile birlikte 6 Ekim saat 16:00’da gerçekleştireceği ve birçok hayvan sever ünlünün katılacağı Hayvan Hakları Paneli ile Herkes Duysun’u taçlandıracak.

Hayvan sevgisini ve yardımlaşma bilincini geliştirmeye yönelik çalışmalarına devam eden İstanbul Cevahir’in “Herkes Duysun” etkinliklerine tüm ziyaretçilerimizi bekliyoruz!

Bilgi İçin:

www.istanbulcevahir.com

www.facebook.com/cevahiristanbu

twitter.com/cevahir_AVM



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/2R3bhPQ
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder