28 Eylül 2018 Cuma

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii ve Airbus, yeni uçak yapıları geliştirmek amacıyla işbirliği ve araştırma anlaşması imzaladı Türk Havacılık ve Uzay Sanayii ve Airbus, yeni uçak yapıları geliştirmek amacıyla işbirliği ve araştırma anlaşması imzaladı Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ) ve Airbus, Airbus uçak programları için hareketli parçalar gibi ikincil yapılarda araştırma ve geliştirme konusunda ortak bir anlaşma imzaladı. Anlaşma, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Genel Müdürü Prof. Dr. Temel Kotil ve Airbus Avrupa, Kafkasya ve Orta Asya Strateji Başkanı Marco Miklis tarafından İstanbul Airshow 2018’de düzenlenen bir törenle imzalandı. Türk Havacılık ve Uzay Sanayii ve Airbus, veri odaklı kabiliyetleri geliştirmek üzere kaynakları ve bilgiyi birleştirerek daha uygun maliyetli ve çevre dostu uçaklar için gelişmiş üretim yöntemleri üzerine ortak anlayış geliştirecekler. Bu anlaşma, Airbus ile Türkiye arasındaki teknoloji ve inovasyon araştırma ortaklığını genişletme ve geliştirmede önemli bir dönüm noktasıdır.   Airbus Avrupa, Kafkasya ve Orta Asya Strateji Başkanı Marco Miklis ve Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Genel Müdürü Prof. Dr. Temel Kotil, İstanbul Airshow 2018’de işbirliği ve araştırma anlaşması imzaladı   Airbus Hakkında Airbus, havacılık, uzay ve ilgili servislerde küresel bir liderdir. 2017 yılında, yaklaşık 129,000 kişiye istihdam sağlamış, IFRS 15’e göre 59 milyar Avro gelir elde etmiştir. Airbus, 100 ile 600 ve üzeri koltuk kapasitesine sahip en geniş ürün yelpazesini sunmaktadır. Airbus, aynı zamanda  tanker, savaş, ulaştırma ve görev uçakları sunan Avrupa’nın lider uzay girişimi, dünyanın en büyük uzay şirketlerinden biridir. Helikopter sektöründe, dünya çapında en verimli sivil ve askeri helikopter çözümlerini sunmaktadır.   Türk Havacılık ve Uzay Sanayii  Hakkında Türk Havacılık ve Uzay Sanayii havacılık ve uzay sanayi sisyemlerinin geliştirilmesi, modernizasyonu, üretimi, system entegrasyonu ve yaşam döngüsü destek süreçlerinde Türkiye’nin teknoloji merkezi konumundadır.Türkiye’nin havacılık ve uzay alanında öncü şirketi olan Türk Havacılık ve Uzay Sanayii bünyesinde 7.362 personel bulunmaktadır. 4 milyon metrekare alana kurulmuş olan Şirketimiz nezdinde 400 bin metre kare kapalı alan bulunmaktadır. Şirketimiz; Uçak, Helikopter, İHA, Uzay ve Yapısal kategorilerinde Türkiye’ye ve uluslararası şirketlere katkı sağlamaktadır.  

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii ve Airbus, yeni uçak yapıları geliştirmek amacıyla işbirliği ve araştırma anlaşması imzaladı

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ) ve Airbus, Airbus uçak programları için hareketli parçalar gibi ikincil yapılarda araştırma ve geliştirme konusunda ortak bir anlaşma imzaladı. Anlaşma, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Genel Müdürü Prof. Dr. Temel Kotil ve Airbus Avrupa, Kafkasya ve Orta Asya Strateji Başkanı Marco Miklis tarafından İstanbul Airshow 2018’de düzenlenen bir törenle imzalandı.

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii ve Airbus, veri odaklı kabiliyetleri geliştirmek üzere kaynakları ve bilgiyi birleştirerek daha uygun maliyetli ve çevre dostu uçaklar için gelişmiş üretim yöntemleri üzerine ortak anlayış geliştirecekler.

Bu anlaşma, Airbus ile Türkiye arasındaki teknoloji ve inovasyon araştırma ortaklığını genişletme ve geliştirmede önemli bir dönüm noktasıdır.

 

Airbus Avrupa, Kafkasya ve Orta Asya Strateji Başkanı Marco Miklis ve Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Genel Müdürü Prof. Dr. Temel Kotil, İstanbul Airshow 2018’de işbirliği ve araştırma anlaşması imzaladı

 

Airbus Hakkında

Airbus, havacılık, uzay ve ilgili servislerde küresel bir liderdir. 2017 yılında, yaklaşık 129,000 kişiye istihdam sağlamış, IFRS 15’e göre 59 milyar Avro gelir elde etmiştir. Airbus, 100 ile 600 ve üzeri koltuk kapasitesine sahip en geniş ürün yelpazesini sunmaktadır. Airbus, aynı zamanda  tanker, savaş, ulaştırma ve görev uçakları sunan Avrupa’nın lider uzay girişimi, dünyanın en büyük uzay şirketlerinden biridir. Helikopter sektöründe, dünya çapında en verimli sivil ve askeri helikopter çözümlerini sunmaktadır.

 

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii  Hakkında

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii havacılık ve uzay sanayi sisyemlerinin geliştirilmesi, modernizasyonu, üretimi, system entegrasyonu ve yaşam döngüsü destek süreçlerinde Türkiye’nin teknoloji merkezi konumundadır.Türkiye’nin havacılık ve uzay alanında öncü şirketi olan Türk Havacılık ve Uzay Sanayii bünyesinde 7.362 personel bulunmaktadır. 4 milyon metrekare alana kurulmuş olan Şirketimiz nezdinde 400 bin metre kare kapalı alan bulunmaktadır. Şirketimiz; Uçak, Helikopter, İHA, Uzay ve Yapısal kategorilerinde Türkiye’ye ve uluslararası şirketlere katkı sağlamaktadır.

 



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/2NR2yCB
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder