8 Ağustos 2018 Çarşamba

Turkish Cargo’dan Yeni Kargo Uçuşu Duyurusu Turkish Cargo yeni kargo uçuşunu duyurdu. Son dönemde artan kargo potansiyeli ile dikkat çeken Umman’ın başketi olan Muskat’a kargo uçağı ile hizmet verilecek. 10 Ağustos 2018 de başlayacak olan servis her Cuma günü sabahı 06:00 da kalkacak. Uçak tipi A330 65 tonluk kargo uçağı. Uçuş çift bacak dediğimiz 2 noktaya hizmet verecek. Umman Muskat’a uğrayan uçan Vietnam Hanoi havalimanına devam edecek. Özellikle bozulabilir kargo talebinin yoğun olduğu ve aktarmasız servislerinde dar gövdeli uçuşlarla yapıldığı düşünülürse kargo uçağı yaş meyve sebze üreticilerinin de çok işine gelecek. Şu ana kadar THY, Pegasus ve Oman Air dar gövde yolcu uçakları ile hizmet vermektedir.  

Turkish Cargo yeni kargo uçuşunu duyurdu.

Son dönemde artan kargo potansiyeli ile dikkat çeken Umman’ın başketi olan Muskat’a kargo uçağı ile hizmet verilecek.

10 Ağustos 2018 de başlayacak olan servis her Cuma günü sabahı 06:00 da kalkacak. Uçak tipi A330 65 tonluk kargo uçağı. Uçuş çift bacak dediğimiz 2 noktaya hizmet verecek. Umman Muskat’a uğrayan uçan Vietnam Hanoi havalimanına devam edecek.

Özellikle bozulabilir kargo talebinin yoğun olduğu ve aktarmasız servislerinde dar gövdeli uçuşlarla yapıldığı düşünülürse kargo uçağı yaş meyve sebze üreticilerinin de çok işine gelecek.

Şu ana kadar THY, Pegasus ve Oman Air dar gövde yolcu uçakları ile hizmet vermektedir.

 



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/2vPa4Sr
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder