13 Ağustos 2018 Pazartesi

5 beyaz gergedan yeni yuvalarına başarılı bir şekilde ulaştırıldı Turkish Cargo, nesli tükenme tehlikesi altında olan 5 beyaz gergedanı Johannesburg’dan Şanghay’a taşıdı.   Dünyanın 122 ülkesinde gerçekleştirdiği canlı hayvan taşımaları ile küresel ticaretin yanında doğal dengenin korunmasına da katkı sağlayan Turkish Cargo, doğumları uzman ekiplerin kontrolünde gerçekleştirilen 5 beyaz gergedanı, Johannesburg’dan İstanbul aktarmalı olarak Şanghay’a taşıdı. Türlerinin yok olma riski taşıması nedeniyle 3 yaşına kadar gözetim altında büyüyen birer tonluk 5 beyaz gergedan yeni yuvalarına başarılı bir şekilde ulaştırıldı.  Geçmişte en yaygın gergedan cinsi olan beyaz gergedanlar, günümüzde özellikle boynuzları sebebiyle kaçak avlanma tehdidi altındalar. Hayvan kaçakçılığının önlenmesi hedefiyle yalnızca; nitelikli hayvanat bahçeleri, özel kurumlar ya da kabul görmüş koruma ve rehabilitasyon merkezleri arasında canlı hayvan taşıma gerçekleştiren Turkish Cargo Şanghay’a gerçekleştirdiği taşımayı uzman ekipler ve bakıcılar eşliğinde gerçekleştirdi. Turkish Cargo’nun, Şanghay’a gerçekleştirdiği taşıma ile Çin halkının kaçak avlanmanın doğal yaşam dengesine etkisi ve beyaz gergedan neslinin yok olma tehdidi hakkında bilinçlendirilmesi hedefleniyor. Turkish Cargo, müşterilerine sunduğu canlı hayvan taşımacılığı hizmeti için; kabul, depolama ve sevk süreçlerinde IATA LAR yönetmeliğini ve CITES kurallarını referans alıyor ve yönetmelikte belirtilen dokümantasyon, paketleme, etiketleme ve işaretleme kurallarını canlı hayvan taşıma sürecinde harfiyen uyguluyor.

Turkish Cargo, nesli tükenme tehlikesi altında olan 5 beyaz gergedanı Johannesburg’dan Şanghay’a taşıdı.

 

Dünyanın 122 ülkesinde gerçekleştirdiği canlı hayvan taşımaları ile küresel ticaretin yanında doğal dengenin korunmasına da katkı sağlayan Turkish Cargo, doğumları uzman ekiplerin kontrolünde gerçekleştirilen 5 beyaz gergedanı, Johannesburg’dan İstanbul aktarmalı olarak Şanghay’a taşıdı.

Türlerinin yok olma riski taşıması nedeniyle 3 yaşına kadar gözetim altında büyüyen birer tonluk 5 beyaz gergedan yeni yuvalarına başarılı bir şekilde ulaştırıldı.  Geçmişte en yaygın gergedan cinsi olan beyaz gergedanlar, günümüzde özellikle boynuzları sebebiyle kaçak avlanma tehdidi altındalar.

Hayvan kaçakçılığının önlenmesi hedefiyle yalnızca; nitelikli hayvanat bahçeleri, özel kurumlar ya da kabul görmüş koruma ve rehabilitasyon merkezleri arasında canlı hayvan taşıma gerçekleştiren Turkish Cargo Şanghay’a gerçekleştirdiği taşımayı uzman ekipler ve bakıcılar eşliğinde gerçekleştirdi. Turkish Cargo’nun, Şanghay’a gerçekleştirdiği taşıma ile Çin halkının kaçak avlanmanın doğal yaşam dengesine etkisi ve beyaz gergedan neslinin yok olma tehdidi hakkında bilinçlendirilmesi hedefleniyor.

Turkish Cargo, müşterilerine sunduğu canlı hayvan taşımacılığı hizmeti için; kabul, depolama ve sevk süreçlerinde IATA LAR yönetmeliğini ve CITES kurallarını referans alıyor ve yönetmelikte belirtilen dokümantasyon, paketleme, etiketleme ve işaretleme kurallarını canlı hayvan taşıma sürecinde harfiyen uyguluyor.



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/2PaeKeC
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder