30 Ağustos 2018 Perşembe

Brezilya’ya charter uçuşları ile aşı taşımaları Emirates SkyCargo, Brezilya’ya aşı taşıyan charter uçuşları gerçekleştirdi Emirates SkyCargo, Boeing 777 kargo uçağıyla, Milano’dan Brezilya’ya 25 ton aşı taşıyarak şirketin tek bir uçuşta gerçekleştirdiği en geniş aşı nakliyesini gerçekleştirmiş oldu.   İnsanları ve şehirleri birbirine bağlayan Emirates Havayolu’nun kargo birimi SkyCargo, Boeing 777 kargo uçağıyla, Milano’dan Brezilya’daki Bello Horizonte’de bulunan BH Havaalanı’na, 25 ton aşının taşımasını gerçekleştirdi. Bu, şirketin tek bir uçuşta gerçekleştirdiği en büyük aşı nakliyesi oldu ve BH Havaalanı da ilk kez bu derece büyük hacimdeki bir aşı sevkiyatını teslim almış oldu. Aşıların sıcaklıktaki dalgalanmalara olan hassasiyeti göz önünde tutularak 1,8 milyon doz civarında olan sevkiyatın tamamının 5 C derece sabit sıcaklığı korumak amacıyla, özel konteynırlarda taşınması gerekti. Milano’da, Emirates SkyCargo’nun hava nakliyesi sırasında ilaç ürünlerine yönelik fazladan koruma sağlandı. BH Havaalanı’na ulaşıldığında, aşılar konteynırlardan çıkarılarak havaalanının sıcaklıkkontrollü depolama alanlarına nakledildi. Emirates Kargo Planlama & Kargo Uçakları Kıdemli Başkan Yardımcısı Hiran Perera, konuya dair yaptığı açıklamada: “Emirates SkyCargo, sıcaklık hassasiyeti olan eczacılık ürünlerininnakliyesinde dünya lideri… GDP’ye uygunluk taşıyan süreçlerimiz ve eğitimli personelimizin yanı sıra, modern uçaklarımızı içeren altyapımız, yaşam kurtaran ilaçları güvenli bir şekilde taşımaya yönelik kararlılığımızı destekliyor. Ortaklarımızla birlikte, aşıların Belo Horizonte Havaalanı’na gerekli özen gösterilerek teslim edilmesini sağlamak için, Temmuz ortasından başlayarak bu charter uçuşunun her bir detayını çok dikkatli bir şekilde planladık” dedi. Belo Horizonte Havaalanı Kargo Müdürü olan Peter Robbe ise, “Bu nakliye üzerine yapılan görüşmeler, en yeni nesil olarak görülen depolarımızın saklama koşullarını kontrol eden teknik profesyonellerin ziyaretini de içeriyordu. Havaalanının kargo lojistik alanının potansiyelinden yararlanmak için BH Havaalanı, Kargo Terminali’nin yeni konfigürasyonuna yatırım yaptı ve soğuk zincir depolama kapasitesini üç kat artırarak 3,350 metre küpe çıkarmak üzere iki adet soğutuculu depo inşa etti” dedi. Emirates SkyCargo, her yıl, charter yük uçaklarıyla 160 destinasyondan oluşan ağında, küçük çaplı klinik deney ürünlerinden çeşitli ilaç ürünlerine kadar değişik ebatlardaki 80 bin civarında ürünün nakliyesini gerçekleştiriyor. Emirates Pharma, şirketin, sıcaklığa duyarlı olan ilaç ürünlerinin nakliye hizmetlerine yönelik olarak kapsamlı sıcaklık kontrollü hizmetlerini gerçekleştiren bölümü… Emirates SkyCargo, modern geniş gövdeli uçak filosunun yanı sıra, ilaç ürünlerinin korunmasına yönelik, DuPont’la iş birliği yaparak geliştirilen Beyaz Kılıflı termal battaniyeler ve Emirates Pharma Soğuk Taşıyıcı Araçlar da dahil, uzmanlık ürünü ekipmanların geliştirilmesine de yatırımlar yaptı.

Emirates SkyCargo, Brezilya’ya aşı taşıyan charter uçuşları gerçekleştirdi

Emirates SkyCargo, Boeing 777 kargo uçağıyla, Milano’dan Brezilya’ya 25 ton aşı taşıyarak şirketin tek bir uçuşta gerçekleştirdiği en geniş aşı nakliyesini gerçekleştirmiş oldu.

 

İnsanları ve şehirleri birbirine bağlayan Emirates Havayolu’nun kargo birimi SkyCargo, Boeing 777 kargo uçağıyla, Milano’dan Brezilya’daki Bello Horizonte’de bulunan BH Havaalanı’na, 25 ton aşının taşımasını gerçekleştirdi. Bu, şirketin tek bir uçuşta gerçekleştirdiği en büyük aşı nakliyesi oldu ve BH Havaalanı da ilk kez bu derece büyük hacimdeki bir aşı sevkiyatını teslim almış oldu.

Aşıların sıcaklıktaki dalgalanmalara olan hassasiyeti göz önünde tutularak 1,8 milyon doz civarında olan sevkiyatın tamamının 5 C derece sabit sıcaklığı korumak amacıyla, özel konteynırlarda taşınması gerekti. Milano’da, Emirates SkyCargo’nun hava nakliyesi sırasında ilaç ürünlerine yönelik fazladan koruma sağlandı. BH Havaalanı’na ulaşıldığında, aşılar konteynırlardan çıkarılarak havaalanının sıcaklıkkontrollü depolama alanlarına nakledildi.

Emirates Kargo Planlama & Kargo Uçakları Kıdemli Başkan Yardımcısı Hiran Perera, konuya dair yaptığı açıklamada: “Emirates SkyCargo, sıcaklık hassasiyeti olan eczacılık ürünlerininnakliyesinde dünya lideri… GDP’ye uygunluk taşıyan süreçlerimiz ve eğitimli personelimizin yanı sıra, modern uçaklarımızı içeren altyapımız, yaşam kurtaran ilaçları güvenli bir şekilde taşımaya yönelik kararlılığımızı destekliyor. Ortaklarımızla birlikte, aşıların Belo Horizonte Havaalanı’na gerekli özen gösterilerek teslim edilmesini sağlamak için, Temmuz ortasından başlayarak bu charter uçuşunun her bir detayını çok dikkatli bir şekilde planladık” dedi.


Belo Horizonte Havaalanı Kargo Müdürü olan Peter Robbe ise, “Bu nakliye üzerine yapılan görüşmeler, en yeni nesil olarak görülen depolarımızın saklama koşullarını kontrol eden teknik profesyonellerin ziyaretini de içeriyordu. Havaalanının kargo lojistik alanının potansiyelinden yararlanmak için BH Havaalanı, Kargo Terminali’nin yeni konfigürasyonuna yatırım yaptı ve soğuk zincir depolama kapasitesini üç kat artırarak 3,350 metre küpe çıkarmak üzere iki adet soğutuculu depo inşa etti” dedi.


Emirates SkyCargo, her yıl, charter yük uçaklarıyla 160 destinasyondan oluşan ağında, küçük çaplı klinik deney ürünlerinden çeşitli ilaç ürünlerine kadar değişik ebatlardaki 80 bin civarında ürünün nakliyesini gerçekleştiriyor. Emirates Pharma, şirketin, sıcaklığa duyarlı olan ilaç ürünlerinin nakliye hizmetlerine yönelik olarak kapsamlı sıcaklık kontrollü hizmetlerini gerçekleştiren bölümü… Emirates SkyCargo, modern geniş gövdeli uçak filosunun yanı sıra, ilaç ürünlerinin korunmasına yönelik, DuPont’la iş birliği yaparak geliştirilen Beyaz Kılıflı termal battaniyeler ve Emirates Pharma Soğuk Taşıyıcı Araçlar da dahil, uzmanlık ürünü ekipmanların geliştirilmesine de yatırımlar yaptı.



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/2wsPfxj
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder