13 Ağustos 2018 Pazartesi

Turkish Cargo ve CSafe Global, CSafe RAP Uçuş Onayını Açıkladı Turkish Cargo ve CSafe Global, CSafe RAP Uçuş Onayını Açıkladı. Turkish Cargo, sıcaklık kontrollü ve farmasötik gönderilerinde kullanmak için CSafe RAP ULD’yi kullanacak. İlaç ürünleri için aktif ve pasif sıcaklık kontrollü çözümlerin lider tedarikçisi olan CSafe Global, sektörün en hızlı büyüyen hava kargo markalarından biri olan Turkish Cargo filosunda çözüm ortağı oldu. Lider Hava kargo taşıyıcılarından biri olan Turkish Cargo , yenilikçi bir sıcaklık kontrol çözümleri yelpazesi olan CSafe RAP’yi onayladıklarını duyurdu . CSafe Rap, dünyanın her yerinde, sıcaklık açısından kritik ilaçların başarılı bir şekilde gönderilmesini sağlamak için  benzersiz operasyonel çözümler sunmakta. Türk Hava Yolları Kargo Pazarlama Başkan Yardımcısı  Fatih Cigal, “CSafe RAP ile,  dünya çapındaki müşterilerimize sınıfında en iyi hizmeti sunmaya devam etme, hacim ve  kargo bütünlüğü açısından güvenlik , zamanında ulaşım gibi beklentilerini karşılama olanağı verecek.  CSafe Global ile yapılan ortaklık, Turkish Cargo’ya gönderilerinin korunması ve bütünlüğü yönünde güven veriyor. ” CSafe Global Başkan Yardımcısı Brad Jennings, “Turkish Cargo, dünya çapında sıcaklığa duyarlı sağlık ürünlerinin taşınması konusunda uzun zamandır söz sahibi. CEIV akreditasyonu, müşterilerine son derece yüksek standartlarda  hassas soğuk zincir hizmetleri sunma konusundaki kararlılıklarını daha da ortaya koydu.” dedi. CSafe RAP, dünya genelinde sağlık koruma ürünleri taşımalarında , güvenli bir şekilde teslim edilmesini sağlayan sıcaklık bütünlüğünü sağlayan yüksek kaliteli bir çözüm sunar. CSafe RAP aktif konteyner sistemi, halihazırda kurulmuş olan CSafe RKN’nin kanıtlanmış performans ve kabiliyetlerinden yararlandığından, sıcaklık kontrollü gönderilerle gelen operasyonel ve çevresel zorluklar ortadan kalkmaktadır. CSafe RAP, ortam koşullarından bağımsız olarak, kullanıcı tarafından tanımlanan yük taşıma sıcaklığı ayar noktasını mükemmel bir şekilde korur, bu da CSafe’in özel ThermoCor VIP yalıtımını kompresörle çalışan bir soğutma ve radyan ısıtma sistemi ile birlikte kullanarak sağlanır.

Turkish Cargo ve CSafe Global, CSafe RAP Uçuş Onayını Açıkladı.

Turkish Cargo, sıcaklık kontrollü ve farmasötik gönderilerinde kullanmak için CSafe RAP ULD’yi kullanacak. İlaç ürünleri için aktif ve pasif sıcaklık kontrollü çözümlerin lider tedarikçisi olan CSafe Global, sektörün en hızlı büyüyen hava kargo markalarından biri olan Turkish Cargo filosunda çözüm ortağı oldu.

Lider Hava kargo taşıyıcılarından biri olan Turkish Cargo , yenilikçi bir sıcaklık kontrol çözümleri yelpazesi olan CSafe RAP’yi onayladıklarını duyurdu .

CSafe Rap, dünyanın her yerinde, sıcaklık açısından kritik ilaçların başarılı bir şekilde gönderilmesini sağlamak için  benzersiz operasyonel çözümler sunmakta.

Türk Hava Yolları Kargo Pazarlama Başkan Yardımcısı  Fatih Cigal, “CSafe RAP ile,  dünya çapındaki müşterilerimize sınıfında en iyi hizmeti sunmaya devam etme, hacim ve  kargo bütünlüğü açısından güvenlik , zamanında ulaşım gibi beklentilerini karşılama olanağı verecek.  CSafe Global ile yapılan ortaklık, Turkish Cargo’ya gönderilerinin korunması ve bütünlüğü yönünde güven veriyor. ”

CSafe Global Başkan Yardımcısı Brad Jennings,

“Turkish Cargo, dünya çapında sıcaklığa duyarlı sağlık ürünlerinin taşınması konusunda uzun zamandır söz sahibi. CEIV akreditasyonu, müşterilerine son derece yüksek standartlarda  hassas soğuk zincir hizmetleri sunma konusundaki kararlılıklarını daha da ortaya koydu.” dedi.

CSafe RAP, dünya genelinde sağlık koruma ürünleri taşımalarında , güvenli bir şekilde teslim edilmesini sağlayan sıcaklık bütünlüğünü sağlayan yüksek kaliteli bir çözüm sunar. CSafe RAP aktif konteyner sistemi, halihazırda kurulmuş olan CSafe RKN’nin kanıtlanmış performans ve kabiliyetlerinden yararlandığından, sıcaklık kontrollü gönderilerle gelen operasyonel ve çevresel zorluklar ortadan kalkmaktadır.

CSafe RAP, ortam koşullarından bağımsız olarak, kullanıcı tarafından tanımlanan yük taşıma sıcaklığı ayar noktasını mükemmel bir şekilde korur, bu da CSafe’in özel ThermoCor VIP yalıtımını kompresörle çalışan bir soğutma ve radyan ısıtma sistemi ile birlikte kullanarak sağlanır.



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/2nDDbEp
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder