10 Ağustos 2018 Cuma

Skyteam ile keyifli bir yaz akşamı 2016 ve 2017 yıllarında da düzenlenen  ” Geleneksel Skyteam Food Festival ” 1o Ağustos 2018 Cuma akşamı Taksim The Marmara’da gerçekleştirilecek. Diğer yıllarda olduğu gibi Skyteam üyesi havayolları, ülkelerinin özel lezzetlerini sunmak için hazırlanan gecede misafirlerini ağırlayacak. Akşamki festivale bizleri davet eden Skyteam üyesi havayollarına teşekkür ederiz. Geleneksel Skyteam Food Festival " 10 Ağustos 2018 Cuma akşamı Taksim The Marmara'da gerçekleştirilecek. Skyteam üyesi havayolları, ülkelerinin özel lezzetlerini sunmak için hazırlanan gecede misafirlerini ağırlayacak. @skyteam @aeroflot @MEAAIRLIBAN @Delta @airfrance @tarom_ro pic.twitter.com/an9epYlHlh — AirportIST (@AirportIST) August 10, 2018

2016 ve 2017 yıllarında da düzenlenen  ” Geleneksel Skyteam Food Festival ” 1o Ağustos 2018 Cuma akşamı Taksim The Marmara’da gerçekleştirilecek.

Diğer yıllarda olduğu gibi Skyteam üyesi havayolları, ülkelerinin özel lezzetlerini sunmak için hazırlanan gecede misafirlerini ağırlayacak.

Akşamki festivale bizleri davet eden Skyteam üyesi havayollarına teşekkür ederiz.



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/2KJPN67
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder