13 Haziran 2018 Çarşamba

THY,Bayram Tatilinde 84 Ek Sefer Gerçekleştirecek Türk Hava Yolları Ramazan Bayramı tatili nedeniyle tatil bölgelerine 84 ek sefer gerçekleştirecek. Türkiye’nin bayrak taşıyıcı havayolu Türk Hava Yolları, 14 Haziran Perşembe günü öğleden sonra başlayacak ve Pazar gününe kadar sürecek bayram tatili nedeniyle tatil bölgelerine 84 ek sefer düzenleyecek. Türk Hava Yolları, hareket merkezi Atatürk Havalimanı’ndan; Milas-Bodrum Havalimanı’na 39, Antalya Havalimanı’na 20, Dalaman Havalimanı’na 20, Trabzon Havalimanı’na 1 ve Kıbrıs Ercan Havalimanı’na 4 ek sefer düzenleyecek. Kaynak:borsazamani.com

Türk Hava Yolları Ramazan Bayramı tatili nedeniyle tatil bölgelerine 84 ek sefer gerçekleştirecek.

Türkiye’nin bayrak taşıyıcı havayolu Türk Hava Yolları, 14 Haziran Perşembe günü öğleden sonra başlayacak ve Pazar gününe kadar sürecek bayram tatili nedeniyle tatil bölgelerine 84 ek sefer düzenleyecek.

Türk Hava Yolları, hareket merkezi Atatürk Havalimanı’ndan; Milas-Bodrum Havalimanı’na 39, Antalya Havalimanı’na 20, Dalaman Havalimanı’na 20, Trabzon Havalimanı’na 1 ve Kıbrıs Ercan Havalimanı’na 4 ek sefer düzenleyecek.

Kaynak:borsazamani.com


from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/2yaXzFi
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder