13 Haziran 2018 Çarşamba

Babanızı havalara uçurma vakti Türkiye’nin en önemli ve en büyük helikopter işletmecilerinden olan Kaan Air, Babalar Günü’nde İstanbul’un eşsiz manzarasını helikopterden izleme şansı sağlıyor. Kaan Air, ayrıcalıklı bir sürpriz yapmak isteyenler için 17 Haziran Babalar Günü’nde, ‘İstanbul Helikopter Turu’nu babalara özel yüzde 50 indirimli gerçekleştiriyor. İstanbul Boğazı’nın güzelliği, Tarihi Yarımada, Haliç manzarası ve şehrin önemli simgelerinin havadan kuşbakışı görüntüsüyle babanızı bu özel gününde mutlu etmenin tam sırası… Kaan Air’in Babalar Günü’ne özel gerçekleştireceği uçuşlar, 17 Haziran Pazar günü saat 13.00’da Ayazağa Kaan Heliport’tan başlayacak ve helikopterler 15 dakikalık turlar için her 20 dakikada bir yeni grupla birlikte havalanacak. Tur kapsamında cam kenarı koltuklar 125 Euro, pilot yanı koltuk 175 Euro, orta koltuklar 75 Euro fiyatları ile satışa sunulurkenbabalara özelyüzde 50 indirim uygulanacak ve satın alınan biletler haziran ayı süresince geçerli olacak. Detaylı bilgi için Kaan Air’in uçuş hattını arayıp, yerinizi ayırtabilirsiniz. Tel: 0532 111 99 92 KAAN AIR Hakkında: “En İyilerin Değişmez Adresi” Havacılık sektörünün öncü kuruluşlarından Kaan Air (Kaan Havacılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.) Başarı Holding bünyesinde 2000 yılında İstanbul’da kurulmuştur. Dünyanın en büyük üreticilerinden biri olan İtalyan /Leonardo Helicopter ve Russians Helicopters/ Kamov distribütörlüklerini yapan Kaan Air,2017 yılında işbirliklerine bir yenisini daha ekleyerek, iş jeti üreticilerinden dünya devi ABD’li Gulfstream uçaklarının Türkiye Ticari Satışlar Temsilciliğini yürütmektedir. Kaan Air’in vermiş olduğu önemli hizmetler arasında temsilcisi olduğu hava araçlarının satış sonrası bakım ve yedek parça hizmet desteği, hangarlama, yakıt servisi, havadan fotoğraf ve film çekimi, helikopterlehavadan yangın ile mücadele yer alıyor. Kaan Air, İtalya, Almanya ve Avusturalya’daki iştirakleri ve ortaklıkları ile yurtdışında da havacılık alanında faaliyetlerine devam etmektedir. Kaan Heliport 2012 yılında ‘Büyük Heliport’ lisansını alarak Türkiye’nin ilk ve tek helikopter havalimanı olarak müşterilerine hizmet vermekte olan Kaan Heliport, kurulduğu günden itibaren sektörünen önemli ihtiyaçlarından birini karşılamıştır. Aynı zamanda, Türkiye’nin ilk ve tek büyük tescilli heliportu olan Kaan Heliport’da , Leonardo Helicopters Yetki Bakım Merkezi olarak müşterilerine anahtar teslim çözüm sunmaktadır. İstanbul’un merkezinde, Maslak/ Ayazağa’da 22 dönümlük bir alandahizmet veren tesisinkapalı alanı ,16 büyük boy helikopter hangarlama kapasitesine sahiptir www.kaanair.com

Türkiye’nin en önemli ve en büyük helikopter işletmecilerinden olan Kaan Air, Babalar Günü’nde İstanbul’un eşsiz manzarasını helikopterden izleme şansı sağlıyor. Kaan Air, ayrıcalıklı bir sürpriz yapmak isteyenler için 17 Haziran Babalar Günü’nde, ‘İstanbul Helikopter Turu’nu babalara özel yüzde 50 indirimli gerçekleştiriyor.

İstanbul Boğazı’nın güzelliği, Tarihi Yarımada, Haliç manzarası ve şehrin önemli simgelerinin havadan kuşbakışı görüntüsüyle babanızı bu özel gününde mutlu etmenin tam sırası… Kaan Air’in Babalar Günü’ne özel gerçekleştireceği uçuşlar, 17 Haziran Pazar günü saat 13.00’da Ayazağa Kaan Heliport’tan başlayacak ve helikopterler 15 dakikalık turlar için her 20 dakikada bir yeni grupla birlikte havalanacak.

Tur kapsamında cam kenarı koltuklar 125 Euro, pilot yanı koltuk 175 Euro, orta koltuklar 75 Euro fiyatları ile satışa sunulurkenbabalara özelyüzde 50 indirim uygulanacak ve satın alınan biletler haziran ayı süresince geçerli olacak.

Detaylı bilgi için Kaan Air’in uçuş hattını arayıp, yerinizi ayırtabilirsiniz. Tel: 0532 111 99 92

KAAN AIR Hakkında:

“En İyilerin Değişmez Adresi”

Havacılık sektörünün öncü kuruluşlarından Kaan Air (Kaan Havacılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.) Başarı Holding bünyesinde 2000 yılında İstanbul’da kurulmuştur.

Dünyanın en büyük üreticilerinden biri olan İtalyan /Leonardo Helicopter ve Russians Helicopters/ Kamov distribütörlüklerini yapan Kaan Air,2017 yılında işbirliklerine bir yenisini daha ekleyerek, iş jeti üreticilerinden dünya devi ABD’li Gulfstream uçaklarının Türkiye Ticari Satışlar Temsilciliğini yürütmektedir.

Kaan Air’in vermiş olduğu önemli hizmetler arasında temsilcisi olduğu hava araçlarının satış sonrası bakım ve yedek parça hizmet desteği, hangarlama, yakıt servisi, havadan fotoğraf ve film çekimi, helikopterlehavadan yangın ile mücadele yer alıyor.

Kaan Air, İtalya, Almanya ve Avusturalya’daki iştirakleri ve ortaklıkları ile yurtdışında da havacılık alanında faaliyetlerine devam etmektedir.

Kaan Heliport 2012 yılında ‘Büyük Heliport’ lisansını alarak Türkiye’nin ilk ve tek helikopter havalimanı olarak müşterilerine hizmet vermekte olan Kaan Heliport, kurulduğu günden itibaren sektörünen önemli ihtiyaçlarından birini karşılamıştır.

Aynı zamanda, Türkiye’nin ilk ve tek büyük tescilli heliportu olan Kaan Heliport’da , Leonardo Helicopters Yetki Bakım Merkezi olarak müşterilerine anahtar teslim çözüm sunmaktadır. İstanbul’un merkezinde, Maslak/ Ayazağa’da 22 dönümlük bir alandahizmet veren tesisinkapalı alanı ,16 büyük boy helikopter hangarlama kapasitesine sahiptir

www.kaanair.com



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/2Mkhl41
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder