18 Haziran 2017 Pazar

Ukrayna Hükümeti Türkiye’ye Önem Veriyor Ukrayna başbakan birinci yardımcısı Stepan Kubiv , İstanbul’da çalışma yemeğine konuk oldu. Ukrayna başbakanı Groysman‘ın son iki ayda iki, başbakan birinci yardımcısı Kubiv’in ise üç kez Türk işadamlarıyla bir araya gelmesi, yeni Ukrayna hükümetinin Türkiye’ye ve Türk yatırımcılara ne kadar önem verdiğinin önemli bir göstergesi. Atlasglobal Airlines ve Etstur ‘un da bağlı olduğu ülkemizin en büyük turizm yatırımcılarından ETS Grubun yönetim kurulu başkanı Murat Ersoy ile Kubiv’e yapılan sunumda mevcut yatırımların korunması da öncelik verilmesi konusunda dikkat çekildi. Atlasglobal 50’den fazla ülkeye uçuyor ve Ukrayna ‘da bu ülkelerden biri. 150 yeni uçak alacak gruba Kiev-İstanbul hattında uçuş hakkı verilmesi ve havacılık sektöründe adil rekabetin sağlanması ETS grubunun Ukrayna’ya yalnız havacılık değil, turizm sektöründe de yatırımlarının önünü açacaktır.

Ukrayna başbakan birinci yardımcısı Stepan Kubiv , İstanbul’da çalışma yemeğine konuk oldu. Ukrayna başbakanı Groysman‘ın son iki ayda iki, başbakan birinci yardımcısı Kubiv’in ise üç kez Türk işadamlarıyla bir araya gelmesi, yeni Ukrayna hükümetinin Türkiye’ye ve Türk yatırımcılara ne kadar önem verdiğinin önemli bir göstergesi.

Atlasglobal Airlines ve Etstur ‘un da bağlı olduğu ülkemizin en büyük turizm yatırımcılarından ETS Grubun yönetim kurulu başkanı Murat Ersoy ile Kubiv’e yapılan sunumda mevcut yatırımların korunması da öncelik verilmesi konusunda dikkat çekildi.

Atlasglobal 50’den fazla ülkeye uçuyor ve Ukrayna ‘da bu ülkelerden biri. 150 yeni uçak alacak gruba Kiev-İstanbul hattında uçuş hakkı verilmesi ve havacılık sektöründe adil rekabetin sağlanması ETS grubunun Ukrayna’ya yalnız havacılık değil, turizm sektöründe de yatırımlarının önünü açacaktır.



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri http://ift.tt/2spmzC4
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder