20 Haziran 2017 Salı

THY TEKNİK BOYA ALANINDA ÇALIŞACAK TAKIM ARKADAŞLARI ARIYOR THY Teknik A.Ş., yüksek nitelikli teknik ve uzman personeliyle, başta THY A.O. olmak üzere, dünyanın her ülkesinden gelen onlarca hava yolu şirketine ait uçakların motor ve komponentlerine yaptığı bakımlarla ve bu şirketlere vermiş olduğu mühendislik hizmetleriyle havacılık sektöründe fark yaratmaya devam ediyor. Güvenilirliği, tecrübesi, rekabetçi yapısı ve kalite odaklılığı ile dünyanın en önemli havacılık bakım-onarım ve mühendislik kuruluşları arasına giren THY Teknik A.Ş. ‘nin dinamizmiyle takımının bir parçası olmak isteyen çalışma arkadaşları arıyoruz.   Genel Kriterler T.C. vatandaşı olmak 01.01.1990 tarihi ve sonrasında doğmuş olmak Adli sicil ve adli sicil arşiv kaydı bulunmamak Erkek adaylar için; askerliğini yapmış, askerlikten muaf veya askerliği en az 1 yıl tecilli olmak Meslek Yüksek Okullarının aşağıdaki bölümlerinden mezun olmak Oto Boya ve Karoseri (Ön Lisans) Boya Teknolojisi (Ön Lisans) Aranan Nitelikler Takım çalışmasına yatkın Koşullara kolay adapte olarak çözüm üretebilme becerisine sahip Birden fazla işi üstlenebilecek, pratik ve sonuç odaklı Öğrenmeye ve çalışmaya hevesli Vardiyalı düzende çalışabilecek Başvuru Şekli ve İzlenecek Yol Yukarıdaki şartları taşıyan adayların, ilana internet üzerinden başvurmaları gerekmektedir. Yukarıdaki şartları taşımayanların ve internet başvurusu dışında herhangi bir şekilde başvuru kabul edilmeyecektir. İlana başvuru 14.07.2017 saat 16.00 ‘ya kadar yapılabilecektir. İlan kriterlerini sağlayan adaylar mülakata davet edilecektir.  Mülakat aşamasında adayların yukarıda belirtilen kriterlere uygunluğunu belgelemeleri istenecektir. Kriterlere uygun olmayan adaylar sürece devam edemeyecektir. Çalışma süresince THY Teknik A.Ş. operasyonunun olduğu tüm yerlerde görevlendirme yapılabilir. Tüm süreç sonunda başarılı olan adaylara iş teklifi yapılacak olup, bu adaylardan işe başlama belgeleri hazırlamaları istenecek ve adayın istenen belgeleri teslim etmesi akabinde istihdam süreci tamamlanacaktır. Başvuru için TIKLAYIN

THY Teknik A.Ş., yüksek nitelikli teknik ve uzman personeliyle, başta THY A.O. olmak üzere, dünyanın her ülkesinden gelen onlarca hava yolu şirketine ait uçakların motor ve komponentlerine yaptığı bakımlarla ve bu şirketlere vermiş olduğu mühendislik hizmetleriyle havacılık sektöründe fark yaratmaya devam ediyor.

Güvenilirliği, tecrübesi, rekabetçi yapısı ve kalite odaklılığı ile dünyanın en önemli havacılık bakım-onarım ve mühendislik kuruluşları arasına giren THY Teknik A.Ş. ‘nin dinamizmiyle takımının bir parçası olmak isteyen çalışma arkadaşları arıyoruz.

 

Genel Kriterler

  • T.C. vatandaşı olmak
  • 01.01.1990 tarihi ve sonrasında doğmuş olmak
  • Adli sicil ve adli sicil arşiv kaydı bulunmamak
  • Erkek adaylar için; askerliğini yapmış, askerlikten muaf veya askerliği en az 1 yıl tecilli olmak
  • Meslek Yüksek Okullarının aşağıdaki bölümlerinden mezun olmak
    • Oto Boya ve Karoseri (Ön Lisans)
    • Boya Teknolojisi (Ön Lisans)

Aranan Nitelikler

  • Takım çalışmasına yatkın
  • Koşullara kolay adapte olarak çözüm üretebilme becerisine sahip
  • Birden fazla işi üstlenebilecek, pratik ve sonuç odaklı
  • Öğrenmeye ve çalışmaya hevesli
  • Vardiyalı düzende çalışabilecek

Başvuru Şekli ve İzlenecek Yol

  • Yukarıdaki şartları taşıyan adayların, ilana internet üzerinden başvurmaları gerekmektedir. Yukarıdaki şartları taşımayanların ve internet başvurusu dışında herhangi bir şekilde başvuru kabul edilmeyecektir.
  • İlana başvuru 14.07.2017 saat 16.00 ‘ya kadar yapılabilecektir.
  • İlan kriterlerini sağlayan adaylar mülakata davet edilecektir.  Mülakat aşamasında adayların yukarıda belirtilen kriterlere uygunluğunu belgelemeleri istenecektir. Kriterlere uygun olmayan adaylar sürece devam edemeyecektir.
  • Çalışma süresince THY Teknik A.Ş. operasyonunun olduğu tüm yerlerde görevlendirme yapılabilir.
  • Tüm süreç sonunda başarılı olan adaylara iş teklifi yapılacak olup, bu adaylardan işe başlama belgeleri hazırlamaları istenecek ve adayın istenen belgeleri teslim etmesi akabinde istihdam süreci tamamlanacaktır.

Başvuru için TIKLAYIN



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri http://ift.tt/2sNdHsb
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder