16 Haziran 2017 Cuma

Bulgaristan’ın Varna Havalimanı’ndan Gerçekleşecek Uçuşlarda % 12 Artış Bekleniyor Bulgaristan’ın Varna Havalimanı’ndan Gerçekleşecek Uçuşlarda % 12 Artış Bekleniyor Fraport Twin Star’ın işlettiği Varna Havalimanı’nda düşük tarifeli bir havayolu şirketinin Londra – Varna – Londra düzenli sefer açılışında konuşan Fraport Twin Star CEO’su Ulrich Heppe, mevsimin çok iyi başladığını ve uçuşların yılda % 12 arttığını söyledi. Heppe, Varna Havaalanı’ndan (ve Varna Havaalanı’na) 8 hava yolu şirketinin 11 yeni varış noktasına uçuş yapacağını söyledi. Yeni destinasyonlar Almanya, Litvanya, Finlandiya, Çek Cumhuriyeti, İtalya, Kıbrıs, Yunanistan, Hollanda ve Hırvatistan olarak gösterildi. Havaalanı Müdürü Dimitır Kostadinov, Varna’ya bu yıl en fazla turistin Almanya’dan geleceğini açıkladı. Polonya’dan gelen turistlerin sayısında önemli bir artış olması bekleniyor. Varna Havalimanı 1,9 milyon yolcu trafiği ve 16 000 uçuş bekliyor (havaalanı tarihinin en iyi yılı olması bekleniyor). Yapılan açıklamalara göre, bu yıl Varna havaalanına toplam 6 milyon Leva yatırım yapılması planlanıyor.

Bulgaristan’ın Varna Havalimanı’ndan Gerçekleşecek Uçuşlarda % 12 Artış Bekleniyor

Fraport Twin Star’ın işlettiği Varna Havalimanı’nda düşük tarifeli bir havayolu şirketinin Londra – Varna – Londra düzenli sefer açılışında konuşan Fraport Twin Star CEO’su Ulrich Heppe, mevsimin çok iyi başladığını ve uçuşların yılda % 12 arttığını söyledi.

Heppe, Varna Havaalanı’ndan (ve Varna Havaalanı’na) 8 hava yolu şirketinin 11 yeni varış noktasına uçuş yapacağını söyledi. Yeni destinasyonlar Almanya, Litvanya, Finlandiya, Çek Cumhuriyeti, İtalya, Kıbrıs, Yunanistan, Hollanda ve Hırvatistan olarak gösterildi. Havaalanı Müdürü Dimitır Kostadinov, Varna’ya bu yıl en fazla turistin Almanya’dan geleceğini açıkladı.

Polonya’dan gelen turistlerin sayısında önemli bir artış olması bekleniyor. Varna Havalimanı 1,9 milyon yolcu trafiği ve 16 000 uçuş bekliyor (havaalanı tarihinin en iyi yılı olması bekleniyor). Yapılan açıklamalara göre, bu yıl Varna havaalanına toplam 6 milyon Leva yatırım yapılması planlanıyor.



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri http://ift.tt/2roOVv5
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder