20 Haziran 2017 Salı

THY Teknik A.Ş. – Uçak Bakım Teknisyeni Alacak THY Teknik A.Ş. – Uçak Bakım Teknisyeni (Ref:SHYO-06.2017) THY Teknik A.Ş. – Uçak Bakım Teknisyeni Türk Hava Yolları Teknik A.Ş., Türk Hava Yolları A.O. marka topluluğunun bir parçasıdır. Dünyanın ileri gelen havacılık servis tedarikçilerinden olan marka, müşterilerine 7000 kişilik uzman ekibiyle; kaliteli ve kapsamlı bakım, onarım, modifikasyon ve rekonfigürasyon hizmetleri sunmaktadır. Ankara ve Aydın’da bakım hangarları bulunan Türk Hava Yolları Teknik A.Ş., operasyonlarını İstanbul’da Atatürk Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı tesisleri olmak üzere iki kıtada yürütmekte; mühendislik ve bakım faaliyetlerinin yanı sıra komponent bakım – yedek desteği, dizayn, sertifikasyon ve üretim alanlarında birçok uluslararası havayolu şirketine hizmet vermektedir. Bu ilan kapsamında THY Teknik A.Ş. Sivil Havacılık Yüksekokulu veya Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi’nin Uçak Gövde-Motor Bakım, Uçak Elektrik-Elektronik bölümlerinden mezun adaylar için İstanbul Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile 3 ay süreli İşbaşı Eğitim Programı düzenleyerek istihdamı 3 ay sonunda gerçekleştirecektir. İşbaşı Eğitim Programı boyunca personel adaylarına günlük 54 TL ödenmesi, İş Kazası ve Meslek Hastalığı Sigorta Primi, Genel Sağlık Sigortası primi İŞKUR tarafından yapılacaktır.   Genel Özellikler: T.C. Vatandaşı olmak 01.01.1990 sonrasında doğmuş olmak Adli sicil kaydı ve adli sicil arşiv kaydı bulunmamak Vardiyalı düzende çalışabilecek İşbaşı Eğitim Programı süresince İstanbul’da ikameti ve eğitime kesintisiz devamı kabul etmek Herhangi bir sağlık problemi bulunmamak (Renk körlüğü, iki göz arası 4 Dioptriden fazla göz bozukluğu, duyma bozukluğu, BMI dengesizliği vb. ağır veya ince işçilik gerektiren işlere engel teşkil edebilecek rahatsızlıklar) Birden fazla işi üstlenebilcek, pratik ve sonuç odaklı Öğrenmeye ve çalışmaya hevesli Takım çalışmasına yatkın İngilizce olarak kendini yazılı ve sözlü ifade edebilme yeterliliğine sahip Sivil Havacılık Yüksekokulu veya Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi’nin Uçak Gövde-Motor Bakım, Uçak Elektrik-Elektronik bölümlerinden mezun.

THY Teknik A.Ş. – Uçak Bakım Teknisyeni (Ref:SHYO-06.2017)

THY Teknik A.Ş. – Uçak Bakım Teknisyeni

Türk Hava Yolları Teknik A.Ş., Türk Hava Yolları A.O. marka topluluğunun bir parçasıdır. Dünyanın ileri gelen havacılık servis tedarikçilerinden olan marka, müşterilerine 7000 kişilik uzman ekibiyle; kaliteli ve kapsamlı bakım, onarım, modifikasyon ve rekonfigürasyon hizmetleri sunmaktadır. Ankara ve Aydın’da bakım hangarları bulunan Türk Hava Yolları Teknik A.Ş., operasyonlarını İstanbul’da Atatürk Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı tesisleri olmak üzere iki kıtada yürütmekte; mühendislik ve bakım faaliyetlerinin yanı sıra komponent bakım – yedek desteği, dizayn, sertifikasyon ve üretim alanlarında birçok uluslararası havayolu şirketine hizmet vermektedir.

Bu ilan kapsamında THY Teknik A.Ş. Sivil Havacılık Yüksekokulu veya Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi’nin Uçak Gövde-Motor Bakım, Uçak Elektrik-Elektronik bölümlerinden mezun adaylar için İstanbul Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile 3 ay süreli İşbaşı Eğitim Programı düzenleyerek istihdamı 3 ay sonunda gerçekleştirecektir. İşbaşı Eğitim Programı boyunca personel adaylarına günlük 54 TL ödenmesi, İş Kazası ve Meslek Hastalığı Sigorta Primi, Genel Sağlık Sigortası primi İŞKUR tarafından yapılacaktır.

 

Genel Özellikler:

  • T.C. Vatandaşı olmak
  • 01.01.1990 sonrasında doğmuş olmak
  • Adli sicil kaydı ve adli sicil arşiv kaydı bulunmamak
  • Vardiyalı düzende çalışabilecek
  • İşbaşı Eğitim Programı süresince İstanbul’da ikameti ve eğitime kesintisiz devamı kabul etmek
  • Herhangi bir sağlık problemi bulunmamak (Renk körlüğü, iki göz arası 4 Dioptriden fazla göz bozukluğu, duyma bozukluğu, BMI dengesizliği vb. ağır veya ince işçilik gerektiren işlere engel teşkil edebilecek rahatsızlıklar)
  • Birden fazla işi üstlenebilcek, pratik ve sonuç odaklı
  • Öğrenmeye ve çalışmaya hevesli
  • Takım çalışmasına yatkın
  • İngilizce olarak kendini yazılı ve sözlü ifade edebilme yeterliliğine sahip
  • Sivil Havacılık Yüksekokulu veya Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi’nin
  • Uçak Gövde-Motor Bakım,
  • Uçak Elektrik-Elektronik bölümlerinden mezun.



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri http://ift.tt/2sxXHIt
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder