31 Mart 2017 Cuma

Türk Hava Yolları Ankara çıkışlı yurtdışı direk uçuşları artıyor   Dünya’ya Ankara Esenboğa Havalimanı üzerinden uçma fırsatı Dünyanın en fazla noktasına uçan hava yolu olarak Türk Hava Yolları; Ankara Esenboğa Havaalanı çıkışlı direk uçuşları ile Ankara’da da siz yolcularımıza en geniş uçuş ağını sunuyor. Türk Hava Yolları misafirleri Cidde, Medine, Moskova, Berlin*, Stokholm*, Kopenhag*, Viyana*, Frankfurt*, Hamburg* ve Stuttgart* Ankara Esenboğa Havaalanı üzerinden uçma fırsatı yakalıyor. Biletinizi şimdi alın, size özel fırsatları Türk Hava Yolları farkı ile keşfedin. *Bu noktalara uçuşlarımız yaz tarifesi itibari ile başlayacak olup tarife modülümüzden kontrol edebilirsiniz. (Kampanyalı uçuşlarımız için seyahat planlama modülünden bulunduğunuz şehri ve Ankara Esenboğa Havalmanı’nı seçerek arama yapabilirsiniz.) Uçuş Noktaları sayfamızı ziyaret ederek promosyon uçak bileti alabileceğiniz yerleri keşfedebilirsiniz. Ayrıca, sayfamızdaki şehir rehberlerini inceleyebilir, Skylife dergisini okuyabilir ve online uçak bileti satın alabilirsiniz. Ayrıntılı bilgi için 444 0 THY/444 0 849 numaralı çağrı merkezimizi arayabilir veya Türk Hava Yolları Satış Ofisleri ve Yetkili Satış Acenteleri‘ne başvurabilirsiniz. Türk Hava Yolları, Skytrax tarafından verilen Dünya Havayolu Ödülleri kapsamında 2011, 2012, 2013, 2014, 2015 ve 2016 yıllarında Avrupa’nın En İyi Havayolu Ödülü’nü almaya hak kazandı. Tüm görüş ve önerileriniz için Müşteri İlişkileri Formu‘muzu doldurabilirsiniz. Kaynak:turkishairlines.com

 

Dünya’ya Ankara Esenboğa Havalimanı üzerinden uçma fırsatı

Dünyanın en fazla noktasına uçan hava yolu olarak Türk Hava Yolları; Ankara Esenboğa Havaalanı çıkışlı direk uçuşları ile Ankara’da da siz yolcularımıza en geniş uçuş ağını sunuyor.

Türk Hava Yolları misafirleri Cidde, Medine, Moskova, Berlin*, Stokholm*, Kopenhag*, Viyana*, Frankfurt*, Hamburg* ve Stuttgart* Ankara Esenboğa Havaalanı üzerinden uçma fırsatı yakalıyor. Biletinizi şimdi alın, size özel fırsatları Türk Hava Yolları farkı ile keşfedin.

*Bu noktalara uçuşlarımız yaz tarifesi itibari ile başlayacak olup tarife modülümüzden kontrol edebilirsiniz.

(Kampanyalı uçuşlarımız için seyahat planlama modülünden bulunduğunuz şehri ve Ankara Esenboğa Havalmanı’nı seçerek arama yapabilirsiniz.)

Uçuş Noktaları sayfamızı ziyaret ederek promosyon uçak bileti alabileceğiniz yerleri keşfedebilirsiniz. Ayrıca, sayfamızdaki şehir rehberlerini inceleyebilir, Skylife dergisini okuyabilir ve online uçak bileti satın alabilirsiniz.

Ayrıntılı bilgi için 444 0 THY/444 0 849 numaralı çağrı merkezimizi arayabilir veya Türk Hava Yolları Satış Ofisleri ve Yetkili Satış Acenteleri‘ne başvurabilirsiniz.

Türk Hava Yolları, Skytrax tarafından verilen Dünya Havayolu Ödülleri kapsamında 2011, 2012, 2013, 2014, 2015 ve 2016 yıllarında Avrupa’nın En İyi Havayolu Ödülü’nü almaya hak kazandı.

Tüm görüş ve önerileriniz için Müşteri İlişkileri Formu‘muzu doldurabilirsiniz.

Kaynak:turkishairlines.com



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri http://ift.tt/2oilOeO
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder