31 Mart 2017 Cuma

KAM AIR ANKARA ESENBOĞA UÇUŞLARINA BAŞLADI İlk uçuşu olan Kabil – İstanbul – Kabil uçuşunu 28 Mart Salı sabaha karşı gerçekleştiren Kam Air , Kabil – Ankara – Kabil uçuşlarına başladı. Ankara Esenboğa havalimanı uçuşunu 31 Mart bu akşam gerçekleştirecek Kam Air’in haftanın 7 günü İstanbul slotu mevcut. Şimdilik haftanın 2 günü İstanbul 1 günü de Ankara yapacak havayolu talebin yoğunluğuna göre uçuşları arttıracak. İlk uçuşunda Kabil merkezinden Kam Air yetkilileride hazır bulundu. Kam Air Genel Müdürü , Kam Air Genel Müdür Yardımcısı ve Kam Air Ticari Muhasebe Müdürü ilk uçuşa eşlik. etti. Havayolunun temsil ve gözetimini hizmetini hem Ankara’da hem de İstanbul’da Fly Servis üstlemiş durumda. Afganistan‘ın ilk ve en büyük özel havayolu şirketi Kam Air İstanbul ve Ankara uçuşlarına başlıyor.Filosundaki 7 uçakla 11 uçuş noktasına günde 13 sefer yapmaktadır. Kam Air‘in uçruğu noktalar arasında Afganistan’daki uçuşlar yanı sıra Delhi Uluslararası, Dubai Uluslararası ve Duşanbe uçuşlarında bir B767-200, bir MD-82, iki MD-83 ve iki MD-87 kullanıyor. Esenboğa İlk uçuşunda su takı ile karşılanan havayolunun karşılama videosu da aşağıdadır. Movvlana Turizm Hakkında Movvlana Turizm 2013 yılında İstanbul’da turizm alanında faaliyet gösteren bir firma olarak Sn. Gülşirin BEYLER tarafından kurulmuş. Movvlana Turizm İstanbul Merkez Ofisi ve Movlana Afganistan Ofisi ile turizm alanında uzman bir kadroya sahip olan şirket; vize işlemleri, uçak bileti, otel rezervasyonu, yurt içi ve yurt dışı tatil turları, araç kiralama, hac-umre organizasyonu, hava kargo taşımacılığı, tercüme hizmetleri, toplantı grupları organizasyonu, kurumsal firma danışmanlık hizmetlerini profesyonel ekibimiz ile işlemlerinizi hızlı ve zamanında gerçekleştirmektedir. Kurulduğu günden itibaren kaliteli hizmet anlayışı, müşteri memnuniyeti odaklı çalışma ve zoru başarma azmi sayesinde sektörde tanınmış bir firma olarak yerimizi aldık, bu ilkelerimizden asla vazgeçmeden yolumuza devam etmektedir. Movvlana Turizm yakaladığı bu başarıyı sizlerden aldığı güç ve enerji ile daha iyi ve kaliteli hizmet vermek amacıyla teknolojiyide en iyi şekilde kullanarak sizlere en iyisini sunmak gayretindedir.   Movvlana Turizm İletişim Nuripaşa mah. 61/1 sok.No:21/A Zeytinburnu-İstanbul 02125222725-05462256050 info@movvlana.com Movvlana Turizm Kabul İletişim Shar e now ansari square opp, LG company. movvlanakabul@outlook.com +93794212222 Movvlana Turizm Mazar-e Sharif İletişim East of Rawza,Sia Gerd Street,opp.to azizi Bank, Mazar-e-Sharif movvlanaistanbul@outlook.com Phone :  0093(0)796 21 22 22  

İlk uçuşu olan Kabil – İstanbul – Kabil uçuşunu 28 Mart Salı sabaha karşı gerçekleştiren Kam Air , Kabil – Ankara – Kabil uçuşlarına başladı.

Ankara Esenboğa havalimanı uçuşunu 31 Mart bu akşam gerçekleştirecek Kam Air’in haftanın 7 günü İstanbul slotu mevcut.

Şimdilik haftanın 2 günü İstanbul 1 günü de Ankara yapacak havayolu talebin yoğunluğuna göre uçuşları arttıracak.

İlk uçuşunda Kabil merkezinden Kam Air yetkilileride hazır bulundu. Kam Air Genel Müdürü , Kam Air Genel Müdür Yardımcısı ve Kam Air Ticari Muhasebe Müdürü ilk uçuşa eşlik. etti.

Havayolunun temsil ve gözetimini hizmetini hem Ankara’da hem de İstanbul’da Fly Servis üstlemiş durumda.

Afganistan‘ın ilk ve en büyük özel havayolu şirketi Kam Air İstanbul ve Ankara uçuşlarına başlıyor.Filosundaki 7 uçakla 11 uçuş noktasına günde 13 sefer yapmaktadır. Kam Air‘in uçruğu noktalar arasında Afganistan’daki uçuşlar yanı sıra Delhi Uluslararası, Dubai Uluslararası ve Duşanbe uçuşlarında bir B767-200, bir MD-82, iki MD-83 ve iki MD-87 kullanıyor.

Esenboğa İlk uçuşunda su takı ile karşılanan havayolunun karşılama videosu da aşağıdadır.

Movvlana Turizm Hakkında

Movvlana Turizm 2013 yılında İstanbul’da turizm alanında faaliyet gösteren bir firma olarak Sn. Gülşirin BEYLER tarafından kurulmuş.

Movvlana Turizm İstanbul Merkez Ofisi ve Movlana Afganistan Ofisi ile turizm alanında uzman bir kadroya sahip olan şirket; vize işlemleri, uçak bileti, otel rezervasyonu, yurt içi ve yurt dışı tatil turları, araç kiralama, hac-umre organizasyonu, hava kargo taşımacılığı, tercüme hizmetleri, toplantı grupları organizasyonu, kurumsal firma danışmanlık hizmetlerini profesyonel ekibimiz ile işlemlerinizi hızlı ve zamanında gerçekleştirmektedir.

Kurulduğu günden itibaren kaliteli hizmet anlayışı, müşteri memnuniyeti odaklı çalışma ve zoru başarma azmi sayesinde sektörde tanınmış bir firma olarak yerimizi aldık, bu ilkelerimizden asla vazgeçmeden yolumuza devam etmektedir.

Movvlana Turizm yakaladığı bu başarıyı sizlerden aldığı güç ve enerji ile daha iyi ve kaliteli hizmet vermek amacıyla teknolojiyide en iyi şekilde kullanarak sizlere en iyisini sunmak gayretindedir.

 

Movvlana Turizm İletişim
Nuripaşa mah. 61/1 sok.No:21/A Zeytinburnu-İstanbul

02125222725-05462256050

info@movvlana.com

Movvlana Turizm Kabul İletişim
Shar e now ansari square opp, LG company.
movvlanakabul@outlook.com
+93794212222

Movvlana Turizm Mazar-e Sharif İletişim

East of Rawza,Sia Gerd Street,opp.to azizi Bank, Mazar-e-Sharif
movvlanaistanbul@outlook.com
Phone :  0093(0)796 21 22 22

 



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri http://ift.tt/2ohLtEx
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder