29 Mart 2017 Çarşamba

İzmir’i uçurun İTO Başkanı Demirtaş, THY Yönetim Kurulu Başkanı Aycı’ya, “İsteğimiz, İzmirimizi uçurmanız. İzmir uçarsa zaten 2 saat içinde Adnan Menderes’e ulaşabilen Ege de uçmuş olacak” dedi Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu ve İcra Kurulu Başkanı M. İlker Aycı’yı ziyaret eden İTO Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, “İzmir’i uçurun” dedi. İTO Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş ve Meclis Başkanı Rebii Akdurak, THY Yönetim Kurulu ve İcra Kurulu Başkanı Mehmet İlker Aycı’yı İstanbul’da THY Genel Müdürlüğü’nde ziyaret etti. Görüşmeye, Türk Hava Yolları Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Olmuştur ve Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Ali Önal da katıldı. ‘Çalışma yapılacak’ İzmir ve çevresindeki Ege illeri ile toplamda 10 milyonluk bir nüfus olduğunu belirten İTO Başkanı Ekrem Demirtaş, bu nüfusun 2 saat içinde İzmir Adnan Menderes Havalimanı’na gelebildiğini söyledi. Demirtaş, “İzmir ve bölge olarak ticaretimiz ile ekonomimiz son derece gelişmiş durumda. Turizmde niş bir pazarımız var. sağlık, gastronomi, fuar, kongre ve diğer tüm turizm türlerinde etkin bir potansiyelimiz var. Sizden isteğimiz, İzmirimizi uçurmanız. İzmir uçarsa zaten 2 saat içinde Adnan Menderes’e ulaşabilen Ege de uçmuş olacak. İzmir ve Ege iş âlemi olarak artık belli başlı destinasyonlara, turizm ve ticaretteki hedef pazarlarımıza aktarmasız gitmek istiyoruz” diye konuştu. THY Yönetim Kurulu ve İcra Kurulu Başkanı İlker Aycı, sübvanse konularının küçük rakamlardan oluşmadığını belirten Aycı, yeni bir hattın milyonlarca liralık yatırım demek olduğunu söyledi. Aycı, “THY, çift haneli rakamlarda kâr açıklamaya başladığında İzmir’e de sefer koyacağım. Fakat, bu günden önce gelirseniz ortak yatırım yapmamız gerekir” diye konuştu. THY Yönetim Kurulu Başkanı Aycı, “İzmir’den uçuş yapılması planlanan noktalarla ilgili çalışma yapılması için talimat vereceğini belirtti. İTO Başkanı Demirtaş da, Aycı’yı uzay ve havacılık konusunda yeni bölümler açılan İzmir Ekonomi Üniversitesi’ne davet etti. Kaynak:milliyet.com.tr

İTO Başkanı Demirtaş, THY Yönetim Kurulu Başkanı Aycı’ya, “İsteğimiz, İzmirimizi uçurmanız. İzmir uçarsa zaten 2 saat içinde Adnan Menderes’e ulaşabilen Ege de uçmuş olacak” dedi

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu ve İcra Kurulu Başkanı M. İlker Aycı’yı ziyaret eden İTO Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, “İzmir’i uçurun” dedi. İTO Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş ve Meclis Başkanı Rebii Akdurak, THY Yönetim Kurulu ve İcra Kurulu Başkanı Mehmet İlker Aycı’yı İstanbul’da THY Genel Müdürlüğü’nde ziyaret etti. Görüşmeye, Türk Hava Yolları Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Olmuştur ve Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Ali Önal da katıldı.

‘Çalışma yapılacak’

İzmir ve çevresindeki Ege illeri ile toplamda 10 milyonluk bir nüfus olduğunu belirten İTO Başkanı Ekrem Demirtaş, bu nüfusun 2 saat içinde İzmir Adnan Menderes Havalimanı’na gelebildiğini söyledi. Demirtaş, “İzmir ve bölge olarak ticaretimiz ile ekonomimiz son derece gelişmiş durumda. Turizmde niş bir pazarımız var. sağlık, gastronomi, fuar, kongre ve diğer tüm turizm türlerinde etkin bir potansiyelimiz var. Sizden isteğimiz, İzmirimizi uçurmanız. İzmir uçarsa zaten 2 saat içinde Adnan Menderes’e ulaşabilen Ege de uçmuş olacak. İzmir ve Ege iş âlemi olarak artık belli başlı destinasyonlara, turizm ve ticaretteki hedef pazarlarımıza aktarmasız gitmek istiyoruz” diye konuştu.

THY Yönetim Kurulu ve İcra Kurulu Başkanı İlker Aycı, sübvanse konularının küçük rakamlardan oluşmadığını belirten Aycı, yeni bir hattın milyonlarca liralık yatırım demek olduğunu söyledi. Aycı, “THY, çift haneli rakamlarda kâr açıklamaya başladığında İzmir’e de sefer koyacağım. Fakat, bu günden önce gelirseniz ortak yatırım yapmamız gerekir” diye konuştu.

THY Yönetim Kurulu Başkanı Aycı, “İzmir’den uçuş yapılması planlanan noktalarla ilgili çalışma yapılması için talimat vereceğini belirtti. İTO Başkanı Demirtaş da, Aycı’yı uzay ve havacılık konusunda yeni bölümler açılan İzmir Ekonomi Üniversitesi’ne davet etti.

Kaynak:milliyet.com.tr



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri http://ift.tt/2nAXkvK
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder